• Головна
  • Як спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців
Рецепти
08:16, 24 червня 2021 р.
Надійне джерело

Як спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців

Рецепти
Як спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців

Як приготувати пиріг з черешнею? Цей милий літній десерт можна презентувати до чаю або у вигляді перекусу. Він просто тане в роті, пише 0372.ua з посиланням на tochka.net

Зараз у розпалі сезон черешні і любителі цієї свіжої ягідки обожнюють просто наминати її кілограмами. Та це скоро може набриднути, тож пропонуємо смачний рецепт пирога з черешнею і сиром.

Інгредієнти:

для тіста:

  • борошно – 200 г
  • кисломолочний сир – 150 г;
  • цукор - 2 ст.л.;
  • розпушувач – 2,5 ч.л.;
  • яйце - 2 шт.;
  • молоко - 3 ст. л.

Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.

для начинки:

  • черешня – 350 г;
  • кисломолочний сир – 200 г
  • яйце - 3 шт.;
  • сметана - 2 ст.л.;
  • манка - 1 ст.л.;
  • цукор – до смаку
  • цукрова пудра для прикраси.
Як спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців, фото-1

Як приготувати пиріг з черешнею:

  1. Змішайте борошно з розпушувачем і сіллю. У сир додайте молоко, яйця й цукор, перемішайте. У мисці комбайна з'єднайте борошно з сиром, вимісіть до отримання м'якого тіста.
  2. Розкачайте тісто у круглий пласт товщиною близько 5 мм між 2-ма шарами плівки.
  3. Форму для випічки змажте маслом і покладіть в неї тісто, зробіть бортики заввишки 4 см.
  4. У нагрітій до 180°C духовці випікайте близько 10 хвилин. Потім викладіть черешню (без кісточок) у форму.
  5. Усі інгредієнти для начинки змішайте і вилийте поверх ягід. Запікайте близько 40 хв. при 180°С.
  6. Готовий пиріг остудіть й посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте також: Буковинців закликають повідомляти про вимагання хабарів у військкоматах

На Буковині мати розшукує безвісти зниклого 49-річного сина

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пиріг з черешні #рецепт #рецепт пирога з сиром
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

live comments feed...