Яке б різноманіття овочів не було восени, гарбуз все одно залишається у топі. Чого тільки з нього не приготуєш: каші, булочки, пироги чи мармелад. Але це ніщо порівняно з гарбузовим крем-супом – улюбленою осінньою стравою. Якщо спробуєте хоча б один раз, неможливо відірватись, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Сіль: скільки можна вживати і як з'їсти менше
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти:
- Гарбузовий суп із сочевицею
- Запечений гарбуз
- Відварена сочевиця
- Часник – 1 зубчик
- Кокосове молоко
- Морська сіль та спеції
Спосіб приготування:
- Порізати гарбуз. Подрібнити часник.
- Збити усі інгредієнти у чаші блендера. За бажанням можна додатково поварити, щоб суп був гарячий.
- Подавати з горішками, пармезаном, в`яленими томатами, зеленню чи яйцями.
Читайте також: Підробки в супермаркетах: що фальсифікують та яку компенсацію можуть вимагати українці
Чернівці – місто унікальної старовинної архітектури і містичних легенд