Рецепт класичних сирників добре відомий господиням. Але ж у приготуванні та подачі цієї страви теж можна пофантазувати. Аби здивувати своїх рідних, пропонуємо рецепт сирників у сметанно-м'ятному соусі, з ягідним джемом та мигдальними нотками, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше, Як і з чим приготувати гарбузовий крем-суп: секрети найбільш осінньої страви
Сирники у сметанно-м'ятному соусі: секрети приготування
Інгредієнти:
- 500 г сиру
- 1 яйце,
- 80-100 г цукру,
- цукрова пудра - 100 г,
- ванільний цукор - за смаком,
- 50 г борошна, рослинна олія - 10 мл,
- сметану - 500 г,
- листя м'яти,
- ягідний джем або варення.
Рецепт покрокового приготування:
1. Перетертий сир змішати з яйцями, цукровою пудрою, ванільним цукром та додати борошно.