рецепт сирників
08:13, 5 листопада 2021 р.
Надійне джерело
Смачнючі сирники з кремом з м'яти та мигдальною крихтою: рецепт буковинкам (ФОТО)
рецепт сирників
фото з відкритих джерел
Рецепт класичних сирників добре відомий господиням. Але ж у приготуванні та подачі цієї страви теж можна пофантазувати. Аби здивувати своїх рідних, пропонуємо рецепт сирників у сметанно-м'ятному соусі, з ягідним джемом та мигдальними нотками, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше, Як і з чим приготувати гарбузовий крем-суп: секрети найбільш осінньої страви
Сирники у сметанно-м'ятному соусі: секрети приготування
Інгредієнти:
- 500 г сиру
- 1 яйце,
- 80-100 г цукру,
- цукрова пудра - 100 г,
- ванільний цукор - за смаком,
- 50 г борошна, рослинна олія - 10 мл,
- сметану - 500 г,
- листя м'яти,
- ягідний джем або варення.
Рецепт покрокового приготування:
1. Перетертий сир змішати з яйцями, цукровою пудрою, ванільним цукром та додати борошно.
Десерт можна викласти шарами, фото з відкритих джерел
2. Замісити однорідне тісто. Сформувати сирники, обваляти їх у борошні та обсмажити на олії до золотавої скоринки.
4. Зробити соус, змішавши сметану, цукрову пудру, подрібнену в блендері м'яту та ванільний цукор.
5. Щоб подача сирників вийшла як на фото, візьміть глибоку керамічну форму або високий широкий келих та викладіть десерт шарами: сметана, сирник, ягідний джем й мигдальна крихта й т.д.
Читайте також: Рецепт пончиків за 15 хв: коли смачно і швидко (ФОТО)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:53
Вчора
20:23
Вчора
19:48
Вчора
16:24
Вчора
15:32
Вчора
15:00
Вчора
Спецтема
Оголошення
live comments feed...
Коментарі