Класичні сирники до сніданку: рецепт переможниці "Майстер шеф" буковинським господиням

фото з відкритих джерел

Страви з сиру не тільки корисні, а й дуже смачні. Хто ж не любить поласувати сирничками зі сметано, джемом чи просто фруктами, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше про Бананові млинці на молоці: простий рецепт без цукру

Класичний рецепт сирників знадобиться усім: і господарям, які лише починають цікавитися кулінарією, і більш досвідченим кухарям, переконана відома кулінарка Ліза Глінська.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Інгредієнти:

  • сир 5% жирності – 500 грамів
  • яйце – 50 грамів жовток – 40 грамів
  • цукор – 20 грамів
  • дрібка солі
  • борошно – 50 грамів
  • борошно для панірування – 100 грамів

Приготування:

1 Перетріть сир крізь сито.

2. Додайте цукор, борошно, сіль, яйце та жовток. Ретельно вимішайте і починайте ліпити сирники.

3. Поверхню вкрийте борошном і формуйте "шайби" за допомогою ножа.

4. Обсмажте сирники на пательні з розігрітою олією.

5. Викладіть сирники на паперові рушники, аби вони увібрали зайвий жир.

Смачного!

Читайте також:Рецепт ситного супу із фрикадельками на обід