Довгими зимовими вечорами хочеться побалувати себе та близьких домашнім десертом та чашкою ароматного какао. Цього разу приготуйте смачний торт без випічки зі згущеного молока та печива. 0372.ua ділиться найпростішим рецептом.
Нагадуємо: Як приготувати домашню піцу з листкового тіста: рецепт буковинкам (ФОТО)
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти: печиво (250 г), вершкове масло (150 г), варене згущене молоко (180 г). Також знадобляться будь-які інгредієнти для прикрашання торта: цукрова пудра, тертий або розтоплений шоколад, кокосова стружка, глазур.
Печиво спочатку ламаємо руками. Одну його частину перекладаємо в пакет-слайдер, закриваємо його та продовжуємо подрібнювати за допомогою качалки до утворення дрібної крихти. Змішуємо обидві частини печива і пересипаємо його у раніше збитий крем. Перемішуємо масу до однорідності – щоб печиво та крем зі згущеного молока та вершкового масла рівномірно розподілилися.
Беремо іншу миску чи каструлю і вистилаємо дно харчовою плівкою. Якщо її немає, можна взяти звичайний одноразовий пакет. Перекладаємо масу, розрівнюємо за допомогою силіконової лопатки і відправляємо в морозильну камеру на 1-2 години або холодильник на всю ніч.
Перед подачею готуємо те, чим будемо прикрашати - наприклад, тремо або розтоплюємо на водяній бані шоколад. Виймаємо торт із каструлі або миски та перекладаємо на блюдо. Зверху прикрашаємо за бажанням цукровою пудрою, шоколадом або глазур'ю.
Подаємо до чаювання, ріжемо на порційні шматочки і насолоджуємося смаком.
Читайте також: Вакциновані українці старші за 60 років відсьогодні можуть придбати ліки за гроші з «єПідтримки»
Сирний омлет на сніданок: простий рецепт ситної та поживної страви