Узимку важливо вживати достатню кількість вітамінів. Це допомагає зміцнити імунітет і навіть поліпшити настрій. Чудове рішення – включити до раціону фрукти. Окрім традиційних мандаринів, бананів і ківі варто звернути увагу на грейпфрут, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Як вибрати найсмачніший та найкорисніший ананас
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Цей продукт має багато корисних властивостей для організму.
М’якоть грейпфрута містить вітаміни А, РР, С, D, В1, B2, В9. Вчені дослідили, що половина цього фрукту на день забезпечує добову норму вітаміну С на 64%. До того ж грейпфрут містить багато мінералів. Серед них – калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, йод і залізо.
Грейпфрут – низькокалорійний продукт. На 100 грамів фрукту припадає лише 30 калорій. Він на 90% складається з води. Через це споживання грейпфруту допомагає контролювати апетит. Відчуття ситості не провокує переїдань. Тому фрукт стане ідеальним доповненням до раціону харчування.