Смажена капуста з беконом готується залічені хвилини. Вона чудово пасує до гарніру з картоплі, гречки чи рису, або може бути самостійною стравою, з посиланням на 24 канал пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше, Як приготувати знамените тістечко "Білочка" з бісквіту: смачна випічка до чаю
Рецепт смаженої капусти
Час: 25 хвилин, порції: 6
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти:
- 6 скибочок бекону;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 1 великий качан зеленої або червоної капусти;
- 1 чайна ложка курячого бульйону;
- сіль;
- чорний мелений перець;
- по 1/2 чайної ложки кожного порошку цибулі та часникового порошку;
- 1/4 чайної ложки приправи каджун або копченої паприки.
Приготування:
1. Наріжте бекон кубиками та обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Перекладіть шумівкою бекон на тарілку.