Смажена капуста з беконом: рецепт цікавої та смачної страви буковинкам (ФОТО)

фото з відкритих джерел

Смажена капуста з беконом готується залічені хвилини. Вона чудово пасує до гарніру з картоплі, гречки чи рису, або може бути самостійною стравою, з посиланням на 24 канал пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше, Як приготувати знамените тістечко "Білочка" з бісквіту: смачна випічка до чаю

Рецепт смаженої капусти

Час: 25 хвилин, порції: 6

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Інгредієнти:

  • 6 скибочок бекону;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 великий качан зеленої або червоної капусти;
  • 1 чайна ложка курячого бульйону;
  • сіль;
  • чорний мелений перець;
  • по 1/2 чайної ложки кожного порошку цибулі та часникового порошку;
  • 1/4 чайної ложки приправи каджун або копченої паприки.

Приготування:

1. Наріжте бекон кубиками та обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Перекладіть шумівкою бекон на тарілку.

2. На сковорідці, де обсмажувався бекон, обсмажте нарізану кубиками цибулю. Через 8 хвилин додайте подрібнений часник.

3. Додайте нарізану довільними шматочками капусту і тушкуйте ще 8 хвилин, періодично помішуючи.

4. Присмачте все бульйоном, цибульною пудрою, часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).

5. Наприкінці додайте бекон до капусти, щоб він прогрівся, і подавайте до столу.

Читайте такожПростий, ситний і некалорійний сніданок: як приготувати яєчні мафіни