
рецепти
13:11, 13 лютого 2022 р.
Надійне джерело
Смажена капуста з беконом: рецепт цікавої та смачної страви буковинкам (ФОТО)
рецепти

фото з відкритих джерел
Смажена капуста з беконом готується залічені хвилини. Вона чудово пасує до гарніру з картоплі, гречки чи рису, або може бути самостійною стравою, з посиланням на 24 канал пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше, Як приготувати знамените тістечко "Білочка" з бісквіту: смачна випічка до чаю
Рецепт смаженої капусти
Час: 25 хвилин, порції: 6
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти:
- 6 скибочок бекону;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 1 великий качан зеленої або червоної капусти;
- 1 чайна ложка курячого бульйону;
- сіль;
- чорний мелений перець;
- по 1/2 чайної ложки кожного порошку цибулі та часникового порошку;
- 1/4 чайної ложки приправи каджун або копченої паприки.
Приготування:
1. Наріжте бекон кубиками та обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Перекладіть шумівкою бекон на тарілку.

2. На сковорідці, де обсмажувався бекон, обсмажте нарізану кубиками цибулю. Через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
3. Додайте нарізану довільними шматочками капусту і тушкуйте ще 8 хвилин, періодично помішуючи.
4. Присмачте все бульйоном, цибульною пудрою, часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).
5. Наприкінці додайте бекон до капусти, щоб він прогрівся, і подавайте до столу.
Читайте також: Простий, ситний і некалорійний сніданок: як приготувати яєчні мафіни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
09:21
20:18
Вчора
18:23
Вчора
16:26
Вчора
Спецтема
Оголошення
00:00, 17 березня
04:04, 20 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
live comments feed...
Коментарі