Салат "Лютневі вітаміни": простий та корисний рецепт

В останній місяць зими наш організм вимагає вітамінної підзарядки. Пропонуємо приготувати смачний та корисний рецепт, який урізноманітнить ваш раціон, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Смачний сніданок за 10 хвилин: рецепт омлету з грибами та сиром

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Інгредієнти для салату:

  • Капуста білокачанна — 250 г;
  • Морква — 1 шт;
  • Буряк — 1 шт;
  • Яблуко — 1 шт;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Часник — 2 зубці;
  • Чорна смородина — 3 ст. л.
  • Сіль — 0.5 ч. л.;
  • Цукор — 1 ч. л.

Заправка:

  • Соняшникова олія — 2 ст. л.;
  • Оцет (за смаком, виноградний, яблучний, винний) — 1 ст. л.;
  • Мед (за смаком) — 0,5 ст. л.;
  • Перец чорний — 0.25 ч. л.;
  • Сіль.

Приготування:

Тонко нарізаємо капусту, додаємо до неї цукор та сіль. Пермішуємо капусту руками, щоб пустила сік. На середній терці натираємо моркву, буряк та додаємо до капусти. Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Ріжемо або натираємо яблуко. Заправляємо салат заздалегідь підготовленою заправкою.

Такий салат можна їсти одразу. Дехто любить зберігати його в банці до наступного дня, щоб розкрився смак. Смачного!

Читайте також: Простіший та кращий за чизкейк: рецепт сирного пирогу нашвидкуруч

Котлети вийдуть соковитішими, якщо додати у фарш томатний сік: секрети кулінарів