
Рецепти
13:34, 17 лютого 2022 р.
Надійне джерело
Котлети вийдуть соковитішими, якщо додати у фарш томатний сік: секрети кулінарів
Рецепти

Котлети – це універсальна страва до будь-якого гарніру. Для соковитості в котлети часто додають сметану, вершкове масло, терту картоплю та кабачок, іноді сир. Однак є ще один секретний інгредієнт, який зробить котлети максимально смачними, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Сподобається всім - рецепт тефтелів у сметанному соусі
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Йдеться про томатний сік. Так, не всі знають, що в котлети можна додавати томатну пасту або сік. Їх перемішують із фаршем, і тоді в котлети не потрібно додавати ні шматочок льоду, ні вершкове масло, вони й так вийдуть соковитими, і до того ж не прилипатимуть до сковороди.
Котлети найкраще робити із кількох сортів м'яса. Наприклад, курки та свинини. Перед тим як ліпити котлети, фарш потрібно добре відбити. Тоді котлети вийдуть соковитішими.
Ще можна окремо підготувати підливу з додаванням томатної пасти, яку потім подавати не тільки з котлетами, але й додавати у будь-який гарнір.
Для приготування підливи кладемо в сковороду 20 г вершкового масла, додаємо 2 ст. л. олії, 2 ст.л. борошна і перемішуємо вінчиком.
Потім додаємо 1 ст. томатної пасти, перемішуємо, додаємо 300 мл води. Перемішуємо і дивимося, щоб у підливі не було грудочок. Якщо вона занадто густа, додаємо ще воду, потім сіль, сушений кріп та базилік. Потім кладемо у підливу для котлет 1 ст. л. сметани, доводимо до готовності та знімаємо підливу з вогню.
Читайте також: Ситний, швидкий та енергійний сніданок – бананово-шоколадний смузі-боул
Смажена капуста з беконом: рецепт цікавої та смачної страви буковинкам (ФОТО)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:18
Вчора
18:23
Вчора
16:26
Вчора
14:56
Вчора
14:29
Вчора
Спецтема
Оголошення
18:36, 22 квітня
15:18, 22 квітня
5
12:17, 19 квітня
32
live comments feed...
Коментарі