Рецепт смачних пиріжків на мінералці з м’ясом. На приготування таких вдалих пиріжків ви не витратите багато часу та сил, а результат неодмінно потішить.
Просте тісто на мінералці для пиріжків забезпечить чудовий результат. Такі м’які та повітряні пиріжки добре зберігаються і довго не черствіють.
Рецепт смачних пиріжків на мінералці з м’ясом покроково:
У посудину лиємо тепле молоко, мінералку, сиплемо дріжджі і цукор. Перемішуємо до розчинення цукру і даємо постояти протягом 10 хв. щоб дріжджі запрацювали. Після цього сиплемо просіяне борошно і розпушувач для тіста.
Замішуємо тісто, остатнім лиємо олію і щераз вимішуємо.
Складаємо тісто конвертом, кладемо у миску чи каструлю, накриваємо рушником і кладемо у тепле місце на 60 хв., щоб воно підросло.
Тим часом приготуємо м’ясну начинку, для цього у сковорідці обсмажуємо цибулюку нарізану кубиком разом з фаршем до готовності.
Тісто обминаємо і розділяємо на кульки одинакового розміру.
Кожну кульку розкачуємо у коржик.
По центрі викладаємо готову начинку.
Защіпуємо кінці коржика по середині пиріжка.
На припилену борошном або змащену олією поверхню викладаємо сформовані пиріжки і даємо їм постояти протягом 15-20 хв. За цей час вони ще підростуть.
Пиріжки з м'ясом на мінералці
У чавунній каструлі або сковорідці з товстим дном розігріваємо олію. Поміщаємо наші пиріжки.
Випікаємо з обох сторін до красивого золотистого кольору.
Готові пиріжки викладаємо на паперові рущнички, щоб зійшла зайва олія.
Смачного!
Читайте також:На полицях українських магазинів досі є російські продуктові бренди - список
Простіший та кращий за чизкейк: рецепт сирного пирогу нашвидкуруч