• Головна
  • Населення Буковини споживає в середньому за рік 40 тисяч тонн м`яса та 48 тонн карптоплі
21:41, 25 січня 2016 р.

Населення Буковини споживає в середньому за рік 40 тисяч тонн м`яса та 48 тонн карптоплі

Виробленої продукції на Буковині у 2015 році достатньо для забезпечення населення краю продуктами харчування, вирощеними на території краю. Про це інформують у прес-центрі Чернівецької ОДА. 

У 2015 році усі категорії господарств області виробли валової продукції сільського господарства (у цінах 2010 року) на суму 4439,2 мільйонів гривеень, з цієї суми рослинництво – 785,5 мійльонів гривень, тваринництво  – 1653,7 мійльонів гривень. За темпом приросту Буковина посідає 14 місце в загальноукраїнському рейтингу. Індекс виробництва продукції тваринництва становить 97,9% (8 місце), рослинництва – 92,4 % (16 місце).

У Чернівецькій області обсяг виробництва сільськогосподарської продукції на одну особу сільського населення за 2015 рік період складає 8537 гривень, що є найбільшим у Карпатському регіоні.

В середньому населення області за рік споживає 40 тисяч тонн м’яса, 227 тисяч  тонн молока та молочних продуктів, 280 мільйонів штук яєць, 48 тисяч тонн картоплі, 156 тисяч тонн овочів та 50 тисяч тонн плодів та ягід.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#м`ясо #молоко #продукти харчування #забезпечення #буковина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...