• Головна
  • Спеціалісти назвали можливі причини масового отруєння людей під час весілля на Буковині
13:49, 21 липня 2017 р.

Спеціалісти назвали можливі причини масового отруєння людей під час весілля на Буковині

Спеціалісти назвали можливі причини масового отруєння людей під час весілля на Буковині

Без дезінфекції та дотримання технології приготування їжі. Фахівці Держпродспоживслужби назвали можливі причини отруєння гостей на бенкеті в Сучевенах, Глибоцького району.

Як розповів АСС керівник ГУ Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Олександр Александрюк, під час  епідрозслідування встановлена низка порушень вимог чинного законодавства. Заклад не зареєстрований згідно наказу МінАПК від 10.02.2016 року № 39, відсутні технологічні картки для приготування страв.

"Під час приготування страв ковбасу могли нарізати на дошці, де перед тим розробляли сире м`ясо, виявили ми й порушення товарного сусідства - овочі, риба, печінка, сире мясо зберігались поруч. А страви, які залишились після першого дня бенкету, подали гостям наступного дня ", - повідомив фахівець.

Довідка про медогляд була лише в кухаря закладу, решту працівників працювали без такого документу.Крім того, у закладі не дотримується дезінфекційний режим. Наразі роботу ресторану призупинено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Буковина.отруєння #весілля
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...