• Головна
  • У ЧНУ прокоментували ситуацію з «сарайчиком» у Резиденції
15:31, 17 жовтня 2017 р.

У ЧНУ прокоментували ситуацію з «сарайчиком» у Резиденції

У ЧНУ прокоментували ситуацію з «сарайчиком» у Резиденції

Конструкцію з даховим покриттям встановили при вході до підвального приміщення ЧНУ вже давно.

«Ніхто її зараз не будував. Вона стоїть тут вже давно. Не знаю, чому проблему з цього зробили», - сказав ректор ЧНУ Степан Мельничук, пише АСС.

Головний архітектор Чернівців Наталія Хілько повідомила, що цей вхід до підвальних приміщень побудували"вже з десяток років тому".

"Ми погоджуємося, що виглядає він неетично і некоректно, але іншого доступу до підвалів працівники університету не мають. Ми навіть планували змінити цю добудову, аби вона виглядала естетичніше, але поки це лише ідеї", - сказала Хілько.

Крім цього, керівник інспекції з питань благоустрою Сергій Обшанський зазначив, що наразі готується лист до міністерства культури у зв’язку з цією добудовою.

#добудова #Чернівці #ЧНУ
Оголошення
live comments feed...