• Головна
  • Збільшення харчових отруєнь - не лише проблема чернівецьких шкіл
11:47, 13 грудня 2017 р.

Збільшення харчових отруєнь - не лише проблема чернівецьких шкіл

Збільшення харчових отруєнь - не лише проблема чернівецьких шкіл

Мораторій на перевірки бізнесу, що діє в Україні із 2014 року, є вагомою причиною збільшення кількості харчових отруєнь у закладах освіти. Про це повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

В. Лапа зазначив, що протягом двох останніх років в Україні фіксується збільшення випадків харчових отруєнь людей.

Одна з причин — відсутність реєстрації виробничих потужностей. Як наслідок — контролери не можуть перевірити дотримання вимог під час виробництва харчових продуктів.

“Не менш вагомою причиною збільшення фіксації харчових отруєнь було і введення мораторію на перевірки”, — повідомив очільник Держпродспоживслуби.

В. Лапа переконаний, що заклади освіти повинні бути під постійним контролем його відомства — як плановим, так і позаплановим.

“Це дозволить не лише зменшити кількість харчових отруєнь, але і усунути причини їх виникнення”, — резюмував він.

Нагадаємо, Верховна Рада продовжила дію мораторію на перевірки малого і середнього бізнесу до 2019 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#отруєння #школи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...