
11:47, 13 грудня 2017 р.
Збільшення харчових отруєнь - не лише проблема чернівецьких шкіл

Мораторій на перевірки бізнесу, що діє в Україні із 2014 року, є вагомою причиною збільшення кількості харчових отруєнь у закладах освіти. Про це повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.
В. Лапа зазначив, що протягом двох останніх років в Україні фіксується збільшення випадків харчових отруєнь людей.
Одна з причин — відсутність реєстрації виробничих потужностей. Як наслідок — контролери не можуть перевірити дотримання вимог під час виробництва харчових продуктів.
“Не менш вагомою причиною збільшення фіксації харчових отруєнь було і введення мораторію на перевірки”, — повідомив очільник Держпродспоживслуби.
В. Лапа переконаний, що заклади освіти повинні бути під постійним контролем його відомства — як плановим, так і позаплановим.
“Це дозволить не лише зменшити кількість харчових отруєнь, але і усунути причини їх виникнення”, — резюмував він.
Нагадаємо, Верховна Рада продовжила дію мораторію на перевірки малого і середнього бізнесу до 2019 року.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:10
Вчора
16:01
Вчора
Спецтема
Оголошення
10:46, 10 лютого
10:46, 10 лютого
10:46, 10 лютого
10:46, 10 лютого
10:46, 10 лютого
live comments feed...
Коментарі