• Головна
  • Туристам з Буковини стало зле у Верховині після вечері у місцевому закладі
15:00, 25 вересня 2018 р.
Надійне джерело

Туристам з Буковини стало зле у Верховині після вечері у місцевому закладі

Туристам з Буковини стало зле у Верховині після вечері у місцевому закладі

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області проводиться епідеміологічне розслідування групового осередку гострої кишкової інфекції у Верховині Івано-Франківської області.

Нагадаємо, що на Прикарпатті в інфекційне відділення Верховинської ЦРЛ з попереднім діагнозом «Гострий гастроентероколіт» госпіталізовано 6 осіб з них 1 дитина до 15 років – мешканці Чернівецької області та одна місцева мешканка зі скаргами на загальну слабкість, блювоту, болі в животі, діарею, підвищення температури тіла до 38-39 градусів С.

В ході епідобстеження встановлено, 5 захворілих, серед яких є 1 дитина, які прибули на відпочинок 20 вересня, проживали та харчувалися в приватній оселі в смт. Верховина, пише kurs.if.ua.

Напередодні, 23 вересня туристи харчувались в оселі за місцем проживання та вечеряли в кафе "Карпати". Їли картоплю по селянськи, деруни, вареники, картоплю фрі, відбивну. Однак захворювання проявилося в неділю ввечері, а в понеділок відпочиваючі та господиня потрапили до лікарні. Зараз триває епідобстеження осередку та перевірка закладу, проводяться бактеріологічні дослідження проб харчових продуктів, змивів, води. Стан захворілих середнього та легкого ступеня важкості.

Ситуація перебуває під контролем Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#отруєння #буковинці
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
live comments feed...