
фото
20:42, 3 лютого 2020 р.
ТОП-8 місць, які варто відвідати в Європі любителям смачно поїсти - буковинцям на замітку
фото

Фото: https://unsplash.com
Якщо ви любите мандрувати та гарно поїсти, то Європа – ідеальний напрямок для вас.
Видання The Independent пропонує 8 місць, де можна віддатись своїм кулінарним слабкостям.
Марсель, Франція
![]() |
Північноафриканські закуски, великі оливки з коржиками, тістечка, риба та хаотичні ринки – це все вам подарує Марсель.
Обов'язково спробуйте panisse – чипси з нуту, популярна вулична їжа, яка чудово пасує до французького лікеру "пастіс".
Прованс, Франція
![]() |
Трюфелі, оливки з Ніону, полуниця з Карпантра, дині з Квайону... Прованс – справжня скарбниця смаків.
Це домівка двох найбільших ринків трюфелів: ринок у Карпантра та ринок у Рішранш.
Трюфельні ринки проходять щоп'ятниці та щосуботи з грудня по середину березня.
Ібіца, Іспанія
Відомий острів відновлює свою репутацію: тепер Ібіцу знають не лише як місце для гучних та п'яних вечірок, але й як гастрономічний осередок.
Вартий відвідування ресторан El Portalon, він належить фермерці Анни Сійсмонсберг, яка переїхала у Іспанію з США.
Там можна скуштувати фермерські продукти, з яких вам відразу і приготують обід чи вечерю.
А в барі Babylon Beach подають піну коладу з домашнього кокосового сиропу.
Валетта, Мальта
![]() |
Мальтійська столиця славиться своєю кухнею, багатою на оливкову олію та оливки.
Їжа Мальти нагадує італійську та інші середземноморські кухні.
Завітайте до ресторації "Bahia", чиє сезонне меню змінюється до 5 разів на рік, а також винний бутік власником якого є єдиний у Мальті хірург-педіатр.
Курмайор, Італія
![]() |
Забудьте про пасту!
В муніципалітеті Курмайор у регіоні Валле - д'Аоста варто їсти теплі супи, поленту, чорний хліб, ньоккі та сир сорту фонтіна.
Україна, Київ
![]() |
Кулінарний потенціал України точно недооцінений на міжнародній арені.
The Independent радить обов'язково спробувати вареники, борщ, свинячі вушка та завітати в ресторан "Канапа", що на Андріївському узвозі, 19.
А тим, кого цікавить радянська кулінарна спадщина, рекомендують ресторацію "Спотикач", що на вулиці Володимірській, 16.
Афіни, Греція
![]() |
Столиця Греції – це місце, де майже все смакує добре.
На кожному кроці можна спробувати "сувлакі": грильоване м'ясо, загорнуте у лаваш та полите йогуртовим соусом. Смакує з холодним капучино.
На десерт спробуйте грецький йогурт з місцевим медом. Можна купити у будь-якій йогуртовій крамниці.
Альта Бадія, Італія
![]() |
Цей гірськолижний регіон у Південному Тіролі – прекрасне поєднання Італії та Австрії.
Після катання на лижах смакуватиме тареля гарячої пасти.
А влітку тут проходять різні кулінарні події.
Читайте також: поліція розшукала крадія грошей, зібраних для постраждалої у вогні буковинки (ВІДЕО)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:40
Вчора
17:40
Вчора
Спецтема
Оголошення
08:57, 21 квітня
15
12:12, 26 квітня
21:22, 23 квітня
08:41, Вчора
live comments feed...
Коментарі