
07:16, 18 березня 2020 р.
Банани з шоколадом в лаваші - швидкий сніданок для буковинок

Хрусткий лаваш і шоколадно-бананова начинка - дуже вражає смак і простота приготування! Головне у цій страві, щоб банани були стиглими.
Інгрідієнти:
- банани 3-4 шт.
- лаваш 2 шт.
- вершкове масло-30 гр.
- рослинна олія для смаження 2 ст. лож.
- шоколадна паста 3-4 ст. лож.
- молоко (вершки) 3 ст. лож.
- цукерки іриски 100 гр.
Приготування:
Обираємо банани від шкірки інарізаємо на порційні частинки, інформує Ukr.Media.
З великих листів лаваша вирізаємо квадрати (20 см) і змащуємо з одного боку вершковим маслом (розтоплене). На один край заготовки з лаваша додаємо шоколадну пасту і кілька шматочків підготовленого банана.
Загортаємо конвертик, як фаршировані млинчики. В невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо конвертики з обох сторін, до апетитної золотавості!
Це займе пару хвилин. За цей час приготуємо соус. У молоці, а краще взяти пару ложок вершків, розтопимо іриски. Добре перемішуємо і соус готовий.
Дуже швидко і дуже смачно! Банани з шоколадом з'єдналися в одну начинку.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що підприємців чернівецьких ринків звільнили від сплати за торгове місце на час обмежувальних заходів. Прочитати про це можна ТУТ.
Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
11:49
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
21:15, 6 серпня
20:53, 6 серпня
10:18, 4 серпня
13:10, Сьогодні
10:18, 4 серпня
Коментарі