фото
13:12, 11 квітня 2020 р.
Як приготувати запечену свинину у вині - пасхальний рецепт буковинським господиням
фото
фото ілюстративне
У кожної господині знайдеться перевірений рецепт приготування запеченого м'яса. Однак експериментувати та готувати щось нове завжди цікаво. Пропонуємо рецепт свинини у вині, запеченої у духовці, яка здивує неймовірним смаком і простотою приготування.
Свинина у вині, запечена в духовці: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- 160 мл соєвого соусу;
- 1100 г окісту свинини;
- 0,2 л хересу;
- 4 зубчики часнику;
- 0,5 л води;
- 10 г меду;
- 20 г свіжого імбиру;
- спеції;
- 25 мл оцту винного.
Час приготування - 10 год.
Як готувати:
1. М'ясо зачистити, промити його і обсушити.
2. У каструлю влити вказану кількість води, покласти в неї корінь імбиру, різні пряні трави, перець горошком, влити мед, покласти лист лавра.
3. Прокип'ятити суміш протягом п'яти хвилин.
4. Зняти з вогню, влити сюди оцет і охолодити.
5. Далі влити сюди херес і соєвий соус, перемішати. Херес можна замінити сухим червоним вином.
6. Цим маринадом залити м'ясо і прибрати його в холодильник на цілу ніч.
7. Потім дістати окіст з маринаду, можна нашпигувати його часником, обернути в пекарську папір.
8. Перекласти м'ясо в жаровню, прибрати в духовку запікатися на годину при 200 за Цельсієм.
9. Далі м'ясо розгорнути і поливати його соком з дна, запекти до готовності, це приблизно п'ятнадцять хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, якою буде погода на Буковині. Прочитати про це можна ТУТ.
Стали свідком надзвичайної події? пишіть її нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - Facebook, Instagram та Telegram..
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
19:05
Вчора
18:28
Вчора
18:11
Вчора
Спецтема
Оголошення
09:32, 29 листопада
7
15:22, 2 грудня
14:00, 29 листопада
09:04, 27 листопада
23:30, 27 листопада
live comments feed...
Коментарі