• Головна
  • Холодний кабачковий крем-суп: рецепт для буковинців
16:59, 11 липня 2020 р.
Надійне джерело

Холодний кабачковий крем-суп: рецепт для буковинців

Холодний кабачковий крем-суп: рецепт для буковинців

У спекотну пору року хочеться охолоджувальних напої, які втамовують спрагу, з'їсти морозиво, ба навіть посидіть під кондиціонером. А як щодо холодного супу? Це ситна та корисна альтернатива будь-якій страві влітку.

Інгредієнти:

2-3 кабачки або цукіні,

1 цибулина,

2 помідори,

кріп,

м'ята,

2 ст. л. сметани,

2 ст. л. оливкової олії,

1 ст. л. лимонного соку,

перець за смаком,

сіль за смаком,

1,5 л води.

Приготування:

Наріжте кабачки на невеликі кубики, цибулю і помідори. Подрібніть зелень. У сотейнику на оливковій олії спасеруй цибулю 5 хв., потім додайте помідори і готуй 2-3 хв. Залийте овочі водою і доведіть до кипіння. Додайте кабачки, зелень, м'яту і готуйте під кришкою на середньому вогні 15 хв. Посоліть, поперчіть, дістаньте із супу м'яту. Збийте блендером суп до консистенції пюре. Остудіть і покладіть у холодильник на 1 годину. Перед подачею додайте лимонний сік і сметану, прикрасьте суп-пюре зеленню.

 Ось так із простих інгредієнтів можна приготувати оригінальну страву.

Читайте також:На яких вулицях Чернівців відімкнути водопостачання

На Буковині загинув син і батько: трагедія сталася із недотримання правил безпеки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Приготування #суп #інгредієнти #продукти #страва
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...