
16:59, 11 липня 2020 р.
Надійне джерело
Холодний кабачковий крем-суп: рецепт для буковинців

У спекотну пору року хочеться охолоджувальних напої, які втамовують спрагу, з'їсти морозиво, ба навіть посидіть під кондиціонером. А як щодо холодного супу? Це ситна та корисна альтернатива будь-якій страві влітку.
Інгредієнти:
2-3 кабачки або цукіні,
1 цибулина,
2 помідори,
кріп,
м'ята,
2 ст. л. сметани,
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. лимонного соку,
перець за смаком,
сіль за смаком,
1,5 л води.
Приготування:
Наріжте кабачки на невеликі кубики, цибулю і помідори. Подрібніть зелень. У сотейнику на оливковій олії спасеруй цибулю 5 хв., потім додайте помідори і готуй 2-3 хв. Залийте овочі водою і доведіть до кипіння. Додайте кабачки, зелень, м'яту і готуйте під кришкою на середньому вогні 15 хв. Посоліть, поперчіть, дістаньте із супу м'яту. Збийте блендером суп до консистенції пюре. Остудіть і покладіть у холодильник на 1 годину. Перед подачею додайте лимонний сік і сметану, прикрасьте суп-пюре зеленню.
Ось так із простих інгредієнтів можна приготувати оригінальну страву.
Читайте також:На яких вулицях Чернівців відімкнути водопостачання
На Буковині загинув син і батько: трагедія сталася із недотримання правил безпеки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:22
Вчора
19:42
Вчора
18:28
Вчора
16:28
Вчора
14:48
Вчора
11:49
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
00:00, 17 березня
07:51, 5 травня
16:55, 1 травня
12:49, 1 травня
live comments feed...
Коментарі