15:49, 26 липня 2020 р.
Надійне джерело
Кіш лорен із броколі та сиром: смачний рецепт буковинцям
Інколи хочеться потішити чимось смачненьким, аби було смачно, швидко та бюджетно. Саме цей рецепт стане вам у нагоді.
Кіш лорен із броколі та сиром.
Листково-дріжджове тісто | 500 г |
Заморожена броколі | 250 г |
Вершки, 10 % | 200 мл |
Молоко ТМ | 100 мл |
Яйця | 2 шт. |
Сир твердий | 70 г |
Сіль | за смаком |
Перець | за смаком |
Часник сушений мелений | за смаком |
- Розморожуємо листково-дріжджове тісто, викладаємо його на пергамент. Переносимо тісто разом із пергаментом у форму діаметром 26-28 см. Проколюємо в декількох місцях та формуємо бортики, щільно притискаючи тісто до стінок. Беремо ножиці та обрізаємо зайве тісто, яке виступає над формою.
- Броколі відварюємо протягом чотирьох хвилин. Не потрібно накривати каструлю кришкою – так капуста збереже свій яскравий зелений колір. Викладаємо броколі в друшляк та чекаємо, доки повністю стече вода.
- Готуємо заливку. Збиваємо вершки, молоко, яйця, сіль та спеції. Додаємо натертий сир та перемішуємо.
- Виливаємо заливку у форму з тістом. Зверху викладаємо броколі. За бажанням додаємо шматочки фети. При випіканні пирога начинка піднімається, тому слідкуємо, щоб між заливкою та краєм бортиків залишалася відстань не менше ніж 1,5 см.
- Розігріваємо духовку до 180 °C та ставимо пиріг випікатися протягом 40 хвилин.
Читайте також: У Чернівецькій області – 47 нелегальних перевізників
Як Зеленський та Осадчук бігали вулицями Чернівців (відео)
Якщо ви стали свідком надзвичайної події – пишіть про це нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах – Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:10
Вчора
13:00
Вчора
12:33
Вчора
16:46
4 листопада
15:15
4 листопада
14:28
4 листопада
Спецтема
Оголошення
live comments feed...
Коментарі