
18:35, 31 липня 2020 р.
Надійне джерело
Добірка рецептів сандвічів на всі випадки життя для буковинців

Коли немає часу, а хочеться поласувати чимось смачненьким, на допомогу приходять сандвічі, які легкі у приготування та не потребують витрачати на їхнє приготування багато часу.
НІЖНИЙ САНДВІЧ ІЗ СИРОМ І ТУНЦЕМ
Час: 15 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Білий хліб – 2 шматки.
- Тунець у власному соку 40 г.
- Сир 30 г.
- Майонез – 1 ч. л.
- Сметана, 21 % – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 10 г
- Помідор – 1 шт.
- Листя салату – 2 шт.

Відкриваємо консервований тунець, зціджуємо зайвий сік. Необхідну кількість риби висипаємо у миску, гарно розминаємо виделкою, додаємо майонез та сметану, перемішуємо. На розігрітій сковорідці підсмажуємо хліб. Змащуємо обидва шматочки вершковим маслом, викладаємо тунець, сир, помідор та салат. Повертаємо сандвіч на гарячу сковорідку та чекаємо, доки розтопиться сир.
КЛАСИЧНИЙ САНДВІЧ З КУРКОЮ ТА ПОМІДОРОМ
Час: 30 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Білий хліб – 2 шматки.
- Куряче філе – 100 г.
- Сир – 30 г.
- Сир гауда – 30 г.
- Масло вершкове, 82,5% – 10 г.
- Помідор – 1 шт.
- Листя салату – 2 шт.

Миємо та нарізаємо куряче філе. Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо масло і обсмажуємо шматочки курки до золотистої скоринки по 5 хвилин з кожного боку. Важливо не перетримати філе, щоб воно зберегло ніжність та соковитість. Намащуємо на хліб сир. На нижній шматочок хліба кладемо сир гауда та шматок курки, на верхній – лист салату і кружечок помідора. Збираємо сандвіч та розрізаємо навпіл.
ПІКАНТНИЙ САНДВІЧ З ГРИБАМИ ТА СИРОМ
Час: 20 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Білий хліб – 2 шматки.
- Шампіньйони – 80 г.
- Сир твердий – 30 г.
- Масло вершкове, 82,5% – 20 г.
- Рукола – 20 г.
- Сіль, перець – за смаком.

На розігрітій сковорідці розтоплюємо масло, додаємо нарізані тонкими пластинами шампіньйони, обсмажуємо на середньому вогні. Солимо та перчимо гриби за смаком. Шматочки хліба підсушуємо в тостері. На один шматок викладаємо натертий сир, гриби та руколу, на інший — лише сир. Збираємо сандвіч, кладемо на суху сковорідку, накриваємо кришкою та підсмажуємо на слабкому вогні, доки не розтопиться сир.
ЛЕГКИЙ САНДВІЧ ІЗ СИРОМ І ЯБЛУКОМ
Час: 15 хвилин.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Білий хліб – 2 шматки.
- Сир чедер 50 г.
- Яблуко 1 шт.
- Масло вершкове, 82,5% 20 г.

Яблуко миємо, чистимо та нарізаємо тонкими слайсами 2-3 мм товщиною. Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо масло та викладаємо шматочки яблука. Обсмажуємо їх протягом 3-4 хвилин, знімаємо та викладаємо на паперовий рушник. На нижній шматочок хліба кладемо сир, яблучні слайси, знову сир, накриваємо другим шматком хліба. Підсмажуємо сандвіч на сковорідці для грилю. Знімаємо, коли чедер стане м’яким. Сандвіч з сиром та яблуком найкраще смакує теплим.
Читайте також: На які спеціальності зменшили державне замовлення: головне Буковині
На Буковині родини трьох учасників ООС отримають житло
Якщо ви стали свідком надзвичайної події – пишіть про це нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах – Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
21:08
Вчора
19:43
Вчора
14:31
Вчора
11:39
Вчора
09:42
Вчора
19:19
2 травня
18:06
2 травня
16:49
2 травня
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
07:58, 24 квітня
12:04, 26 квітня
1
11:36, Вчора
38
live comments feed...
Коментарі