
Коронавірус
21:53, 26 вересня 2020 р.
Вчені назвали фактор, що знижує ризик смерті від коронавірусу
Коронавірус

Фото ілюстративне, взято з відкритих джерел
Співробітники Медичної школи Бостонського університету дійшли висновку, що достатній рівень вітаміну D знижує ризик зараження і смерті від коронавірусу,пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше: Коронавірус на Буковині: в яких районах виявленно найбільше хворих
У людей, які заразилися COVID-19, але не страждали дефіцитом вітаміну D, ризик розвитку ускладнень був нижчим більш ніж на 50%.
Як повідомляється в журналі PLOS ONE, такий висновок вони зробили, провівши аналіз крові понад 200 пацієнтів з коронавірусом. Серед них виявилися люди з дефіцитом згаданого вітаміну. У людей же, які заразилися COVID-19, але не страждали дефіцитом вітаміну D, ризик розвитку серйозних ускладнень або летального результату був нижче більш ніж на 50%.
Читайте також:Українці живуть так, наче коронавірусу не існує. Чому COVID-19 – це все ще страшно
COVID-19: за минулу добу до лікарень Буковини госпіталізували 60 осіб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
11:32
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
00:38, 2 вересня
21:09, 10 вересня
12:09, Сьогодні
12:09, Сьогодні
21:09, 10 вересня
Коментарі