Виробництво продукції тваринництва у Чернівецькій області у січні–вересні 2020 року

Виробництво продукції тваринництва у Чернівецькій області  у січні–вересні 2020 року, Катерина Шварц

У січні–вересні п.р. у Чернівецькій області господарствами усіх категорій вироблено 40,9 тис.т м’яса, пише 0372.ua з посиланням на Головне управління статистики у Чернівецькій області.

У січні–вересні п.р. у Чернівецькій області господарствами усіх категорій вироблено 40,9 тис.т м’яса (реалізація сільськогосподарських тварин на забій у живій масі), 189,4 тис.т молока, 290,7 млн.шт яєць та 0,1 тис.т вовни.

У порівнянні з січнем–вереснем 2019р. збільшився обсяг виробництва м’яса на 1,7% та яєць на 0,7%. Разом з тим, зменшилися обсяги виробництва вовни (на 7,5%) та молока (на 4,1%).

Виробництво продукції тваринництва у Чернівецькій області  у січні–вересні 2020 року, фото-1

На 1 жовтня п.р. в господарствах усіх категорій утримувалось 86,4 тис. голів великої рогатої худоби, у т.ч. корів – 49,4 тис., 165,8 тис. – свиней, 51,2 тис. – овець і кіз, 4,0 млн – свійської птиці.

Порівняно з 1 жовтня 2019р. зафіксовано збільшення кількості свійської птиці на 0,9%. Разом з тим, зменшилося поголів’я великої рогатої худоби на 3,8% (у т.ч. корів – на 2,4%), свиней – на 0,9%, овець та кіз – на 2,2%. 

Читайте також: "Фізично нічим передати відомості, хіба поштовими голубами": У ЦВК розповіли, що заважає швидко підрахувати голоси

В Україні знову більше шести тисяч хворих на COVID-19 за добу

Статистика продукції тваринництва продукти у Чернівецькій області статистика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі