
Рецепт
17:34, 11 листопада 2020 р.
Надійне джерело
Хрустка смажена картопля з грибами: рецепт ситної смачної страви
Рецепт

Фото ілюстративне, взято з відкритих джерел
З усіх страв домашньої кухні смажена картопля є головною улюбленицею багатьох сімей. Готується вона легко і швидко, а хрустка скоринка і яскравий смак сподобаються абсолютно всім. В кінці осені настає грибний сезон, так що до звичної страви можна додати ароматні смажені гриби. Смачний рецепт легкої у приготуванні картопельки підготували журналісти 0372.ua.
Нагадуємо, раніше ми писали: Лоіс, Іонела, Чіпріан, Деан – які імена для малят обирали батьки на Буковині
Смажена картопля з грибами і прянощами
- Картопля - 1 кг.
- Гриби будь-які - 1 кг.
- Ріпчаста цибуля - 300 г.
- Часник - 5-10 зубчиків
- Коріандр мелений - 1 ст. л.
- Сіль, перець.
- Рослинна олія для смаження.
Гриби очистити від бруду і піску, нарізати великими шматочками. Цибулю і часник подрібнити. Картоплю нарізати кубиками. Нагріти сковороду з олією, покласти цибулю, відразу посолити. Гасити 5 хвилин, постійно помішуючи. Додати часник, смажити ще 3 хвилини.
Покласти в сковорідку нарізані гриби, тушкувати 10 хвилин на середньому вогні. Додати картоплю і накрити кришкою.
Через 5 хвилин посолити, поперчити, і перемішати картоплю з грибами. Ще через 5 хвилин додати коріандр і долити олії, якщо її не залишилося. Смажити на маленькому вогні до повної готовності картоплі (приблизно 20 хвилин). При подачі прикрасити дрібно посіченою зеленню.
Читайте також: Свято 11 листопада на Буковині: день янгола сьогодні та традиції дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
10:21
09:00
20:30
Вчора
15:29
Вчора
12:10
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
15:18, 22 квітня
1
21:22, 23 квітня
16:55, 1 травня
27
17:12, 29 квітня
7
live comments feed...
Коментарі