• Головна
  • Хрустка смажена картопля з грибами: рецепт ситної смачної страви
Рецепт
17:34, 11 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Хрустка смажена картопля з грибами: рецепт ситної смачної страви

Рецепт
Фото ілюстративне, взято з відкритих джерел

Фото ілюстративне, взято з відкритих джерел

З усіх страв домашньої кухні смажена картопля є головною улюбленицею багатьох сімей. Готується вона легко і швидко, а хрустка скоринка і яскравий смак сподобаються абсолютно всім. В кінці осені настає грибний сезон, так що до звичної страви можна додати ароматні смажені гриби. Смачний рецепт легкої у приготуванні картопельки підготували журналісти 0372.ua.

Нагадуємо, раніше ми писали: Лоіс, Іонела, Чіпріан, Деан – які імена для малят обирали батьки на Буковині

Смажена картопля з грибами і прянощами

  • Картопля - 1 кг.
  • Гриби будь-які - 1 кг.
  • Ріпчаста цибуля - 300 г.
  • Часник - 5-10 зубчиків
  • Коріандр мелений - 1 ст. л.
  • Сіль, перець.
  • Рослинна олія для смаження.

Гриби очистити від бруду і піску, нарізати великими шматочками. Цибулю і часник подрібнити. Картоплю нарізати кубиками. Нагріти сковороду з олією, покласти цибулю, відразу посолити. Гасити 5 хвилин, постійно помішуючи. Додати часник, смажити ще 3 хвилини.

Покласти в сковорідку нарізані гриби, тушкувати 10 хвилин на середньому вогні. Додати картоплю і накрити кришкою.

Через 5 хвилин посолити, поперчити, і перемішати картоплю з грибами. Ще через 5 хвилин додати коріандр і долити олії, якщо її не залишилося. Смажити на маленькому вогні до повної готовності картоплі (приблизно 20 хвилин). При подачі прикрасити дрібно посіченою зеленню.

Читайте також: Свято 11 листопада на Буковині: день янгола сьогодні та традиції дня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #картопля
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...