
Рецепти
08:03, 2 березня 2021 р.
Надійне джерело
Рецепти найкращих весняних салатів для буковинців
Рецепти

Надворі нарешті весна, хочеться чогось новенького, зокрема, виникає бажання змінити свій звичний раціон харчування, внести в нього більше вітамінів: свіжої зелені, фруктів та овочів. У цьому допоможуть весняні салати, приготовані з капусти, салатних листочків, помідорів, огірків, тощо, пише 0372.ua.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Салати наповнюють наш організм всіма необхідними речовинами та елементами - клітковиною, білками, жирами, вуглеводами, мікроелементами та вітамінами, необхідними нашому організму на початку весни. Вітамінні салати можуть стати для вас повноцінним сніданком чи обідом, який можна взяти з собою на роботу.
ЛЕГКИЙ СИРНИЙ САЛАТ З КУРКОЮ ТА БАЗИЛІКОМ
Інгредієнти: куряче філе - 1 шт.; сир «Моцарелла» - 100 г.; помідори «Черрі» - 10 шт.; базилік свіжий; огірок - 1 шт.; часник - 1 зубок; гірчиця - 1/2 ч. л.; сметана (або натуральний йогурт) - 2-3 ст. л.; сіль за смаком.
Приготування: куряче філе посоліть, поперчіть та присипте паприкою. Залишіть на 15 хвилин. Далі, обсмажте філе по 4-5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки і готовності м'яса. Накрийте пательню кришкою і потримайте на маленькому вогні ще 3-4 хвилини. Готове філе слід порізати тонкими пластинками. Помідори «Черрі» розріжте на половинки. Покладіть на тарілку куряче філе, кульки «Моцарелли», «Черрі». Зверху салат присипте свіжим базиліком.

ГАВАЙСЬКИЙ САЛАТ З М'ЯСОМ
Інгредієнти: листя салату – 1/2 пучка; куряче філе – 1 шт.; волоські горіхи – 1/2 склянки; ананас (свіжий або консервований) – 300 г.; сметана або грецький йогурт за смаком; сіль, перець за смаком.
Приготування: відваріть куряче філе у підсоленій воді. Охолоджене м'ясо з ананасами наріжте великими кубиками, подрібніть горіхи. За порадою кулінарів, листя салату не ріжте, а порвіть його руками. Всі інгредієнти змішайте в мисці, посоліть та заправте сметаною або йогуртом.

РІЗНОКОЛЬОРОВИЙ ОВОЧЕВИЙ САЛАТ
Інгредієнти: червонокачанна капуста - 700 г; болгарський перець різного кольору – 3 шт.; морква – 1 шт.; цибуля – 1 шт.; олія – 2 ст. л.; лимонний сік – 1 ст. л.; цукор – 0,5 ст. л.; сіль за смаком.

Приготування: цибулю поріжте тонкими чверть-кільцями. Залийте кип'ятком, додайте лимонний сік, трохи цукру і залиште на 10 хвилин маринуватися. Потім, зцідіть маринад. Нашаткуйте капусту, болгарський перець поріжте тонкими смужками. Моркву потріть на тертці для корейської моркви, подрібніть зелень.
З'єднайте усі овочі, додайте трохи цукру за смаком, посоліть та поперчіть за смаком. Заправте овочевий салат олією і перемішайте.
Читайте також: Зеленський отримає дозу індійської вакцини публічно, аби довести її якість - Степанов
Буковинці, які надають майно в оренду, зобов'язані сплачувати податки, - ДПС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:19
Вчора
19:30
Вчора
15:31
Вчора
Спецтема
Оголошення
13:45, 21 травня
06:34, 12 травня
1
11:05, Сьогодні
live comments feed...
Коментарі