• Головна
  • Тертий пиріг з вишнею: ніжна випічка з цікавинкою
випічка
08:14, 15 квітня
Надійне джерело

Тертий пиріг з вишнею: ніжна випічка з цікавинкою

випічка
тертий пиріг з вишнею / фото з відкритих джерел

тертий пиріг з вишнею / фото з відкритих джерел

Десерти з пісочного тіста завжди виходять оригінальними. Готувати тертий пиріг досить просто, пісочне тісто еластичне і не завдасть зайвого клопоту господині, пише 0372.ua.

Вишнева, злегка кисленька, начинка додасть випічці особливого смаку. Завдяки їй пиріг виходить не нудотно солодкий і відмінно підійде для сімейного чаювання, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Отримуйте головні новини дня -Telegram або Viber

  • 350 грамів пшеничного борошна
  • 120 мілілітрів води
  • 100 мілілітрів рослинної олії
  • 100 грамів цукру
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 10 грамів ванільного цукру

Для начинки:

  • 500 грамів вишні без кісточки
  • 50 грамів крохмалю
  • 70 грамів цукру

Починаємо приготування:

1. У миску вливаємо воду, додаємо цукор, рослинна олія і ванільний цукор. Все перемішуємо ложкою, потім додаємо пшеничне борошно і розпушувач. Все знову перемішуємо і замішуємо м'яке тісто. Відрізаємо 13 частина тіста, кладемо в пакет і прибираємо в морозилку.

2. Частину, що залишилася тесту кладемо в форму, розподіляємо і формуємо дно і бортики.

3. Вишню кладемо в чашку, додаємо цукор і крохмаль. Отриману начинку викладаємо на тісто і розподіляємо. Одержаний шматочок тіста натираємо на тертці зверху на начинку. Якщо він не встиг застигнути, то просто відриваємо від нього шматочки і розкладаємо зверху.

4. Випікаємо пиріг при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Готовий пиріг охолоджуємо і подаємо до столу.

Смачного!

Читайте такожУ міськраді схвалили концепцію "Smart City Чернівці 2025"

#рецепти #випічка #тертий пиріг
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...