• Головна
  • Смачні пончики: простий рецепт домашнього шедевру (ФОТО)
рецепти випічки
08:11, 31 травня
Надійне джерело

Смачні пончики: простий рецепт домашнього шедевру (ФОТО)

рецепти випічки
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Домашню випічку люблять без винятку всі: від дорослих до малих. Хіба ж хтось зможе встояти від смачних пончиків, які можна приготувати самостійно, не витративши великої кількості часу, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Сніданок зі смаком літа: готуємо оладки на кефірі з полуницею (ФОТО)

пишні домашні пончики

Інгредієнти

Для приготування домашніх пончиків знадобляться наступні інгредієнти:

  • 150 мл молока;
  • 250 грамів пшеничного борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 25 грамів вершкового теплого масла;
  • 4 грами дріжджів;
  • 50 грамів цукрового піску;
  • 2 грами кухонної солі; 350 грамів рослинної олії.

Слід зазначити, що даний список продуктів розрахований для приготування 4 порцій пончиків. Для приготування іншої кількості порцій, необхідно розрахувати інгредієнти самостійно.

Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.

Приготування тіста

1. Насамперед необхідно просіяти пшеничне борошно у глибоку миску і додати у неї дріжджі.

2. Далі необхідно нагріти молоко і додати у борошно, разом з сіллю, цукром, вершковим маслом і яєчним жовтком. Тісто бажано замішувати міксером, оскільки руками його можна зробити занадто твердим.

3. Після того як тісто буде готове, необхідно перекласти його у глибокий чистий посуд і ретельно накрити харчовою плівкою. Тісто потрібно залишити у теплому місці на годину-півтори.

Як правильно смажити пончики

Після того як тісто підніметься, його необхідно перекласти на чистий стіл і поділити на 8 рівних частин. Бажано після цього ще залишити шматки тіста хвилин на 15, щоб вони наситилися киснем і припинили липнути до рук. Далі необхідно у кожній кульці зробити отвір, щоб вийшли форми пончиків на кожній.

Далі необхідно взяти глибоку сковороду і розігріти у ній олію. Потім треба викласти пончики у олію і зробити середній вогонь, щоб олія кипіла мінімально. Пончики потрібно перевертати, коли одна сторона стане коричневого рум'яного кольору, і повторити те ж саме з іншою стороною.

Читайте такожКорисні та поживні салати з авокадо на сніданок: рецепти для буковинців

Гарячі бутерброди на сковороді: рецепт сніданку буковинцям

#рецепт #пончики #домашні #пухкі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...