Грінки на сніданок: простий рецепт буковинцям

Однією з традиційних страв багатьох країн світу є грінки. І це не дивно, оскільки рецепт їх приготування простий, інгредієнти знайдуться в кожному будинку, і кращої страви для швидкого сніданку просто не знайти, пише 0372.ua.
Інгредієнти:
- яйця-3 шт.
- молоко-3 ст.л.
- олія для смаження
- сіль, перець за смаком
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Наріжте хліб скибками товщиною до 2 см.
Змішайте до однорідної консистенції яйця, молоко та спеції. Змочіть в рідині хліб.
На добре розігріту пательню додайте 1 ч. л. олії. Викладіть шматочки хліба та обсмажте до рум’яності з обох сторін.
Промокніть грінки серветкою, щоб забрати зайву олію.
Подавайте з варенням, ягодами, сметаною, сиром чи беконом.
Смачного!
Читайте також: Три буковинських випускниці отримали право першочергового зарахування до вишів
Буковинські митники вилучили на кордоні авто, у якому незаконно переміщувалися сигарети