• Головна
  • Як приготувати солянку: смачний рецепт буковинцям
Рецепти
08:15, 30 червня 2021 р.
Надійне джерело

Як приготувати солянку: смачний рецепт буковинцям

Рецепти
Як приготувати солянку: смачний рецепт буковинцям

Рецептів солянки існує безліч і солянка з копченостей - найшвидший варіант і при цьому дуже смачний. Аромат копченостей і солоного огірочка надають солянці з копченостями просто неземний смак, пише 0372.ua.

Продукти (на 8 порцій):

  • Грудинка копчена - 250 г
  • Ковбаса сирокопчена - 150 г
  • Морква - 150 г
  • Цибуля ріпчаста - 50 г
  • Картопля - 200 г
  • Огірки солоні - 200 г
  • Рослинна олія - 20 мл
  • Томатна паста - 50 г
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Сіль - 0,5 ст. ложки (за смаком)
  • Цукор (за бажанням) - 0,5 - 1 ч. Ложка (за смаком)
  • Маслини - 100 г (за смаком)
  • Кріп - 1 пучок (за смаком)
  • Лимон - за смаком
  • Сметана - за смаком

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Як приготувати солянку з копченостями:

  • Закип'ятити в каструлі 2,5 л води.
  • Почистити, помити і нарізати картоплю кубиками.
  • Цибулю ріпчасту почистити, помити і нарізати кубиками.
  • У киплячу воду викласти картоплю і цибулю. Варити на невеликому вогні під кришкою 15 хвилин.
  • Тим часом нарізати кубиками ковбасу і грудинку.
  • Нарізати кубиками огірки.
  • Помити і натерти на крупній тертці моркву.
  • Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Викласти моркву. Гасити на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини.
  • Потім викласти копченості. Обсмажити, помішуючи, 2-3 хвилини.
  • Потім додати томат-пасту. Перемішати і долити води (взяти з каструлі 0,5 склянки), посолити, поперчити, за бажанням додати цукор.
  • Викласти огірки. Перемішати. Тушкувати на самому маленькому вогні 5-7 хвилин.
  • Коли картопля буде готова, влити томатну заправку і перемішати. Додати лавровий лист. Варити солянку з копченостями на маленькому вогні 5-7 хвилин.
  • Солянка з копченостями готова. Зняти з вогню і дати настоятися 10-20 хвилин. Помити і дрібно нарізати кріп, викласти в каструлю. Налити в тарілку суп, додати маслини, скибочку лимона і сметану за смаком.

Смачного!

Читайте також: Ведмеді нападають на машини: в мережі активно поширюють фейки про напади тварин на Буковині

У рамках велотуру «Незалежний» на Буковину завітав Олег Собчук (фото, відео)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#солянка #рецепт #рецепт солянки
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...