
Рецепти
08:10, 5 серпня 2021 р.
Надійне джерело
Ніжні панкейки: як приготувати панкейки на сніданок
Рецепти

Панкейки – популярний десерт з Північної Америки. Для американців це невід'ємна частина сніданку. І в багатьох ресторанах світу ця смачна випічка вже стала традиційною частиною меню, пише з посиланням на УНІАН 0372.ua.
Інгредієнти
Для приготування цього смачно десерту знадобиться:
- 250 мл молока;
- 3 ст. ложки рослинного або 40 гр. розтопленого вершкового масла, воно повинно бути остигле або трохи тепле, але не гаряче;
- 1 яйце;
- 4 ст. л. цукру;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 1/4 ч. л. солі;
- 170 гр борошна.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Процес приготування
Насамперед необхідно змішати в мисці молоко, яйця, масло і цукор. Можна легко збити все віночком або вилкою.
Після цього змішати борошно, сіль і розпушувач, просіяти в молочно-яєчну суміш. Розмішати так, щоб вийшла однорідна маса без грудочок.
Розігріти сковороду змащувати нічим не треба, вона повинна бути сухою.
На 1 панкейк потрібно 2 ст. л. тіста, виливаємо на сковороду і чекаємо, коли почнуть з'являтися бульбашки. Як тільки це станеться, перевертаємо панкейк.
Не потрібно чекати, коли вся поверхня млинчика покриється пухирцями, ось як тільки почали з'являтися, так і перевертаємо.
На іншій стороні панкейк печеться ще швидше, тому важливо простежити, щоб він не підгорів.
Читайте також: У ЧНУ відреставрують Мармурову залу за близько 400 тисяч доларів
Ремонт вулиці Кармелюка у Чернівцях продовжили: коли його завершать
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:30
Вчора
15:29
Вчора
12:10
Вчора
09:01
Вчора
21:08
3 травня
19:43
3 травня
14:31
3 травня
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
00:00, 17 березня
19:34, 22 квітня
live comments feed...
Коментарі