• Головна
  • Ніжні панкейки: як приготувати панкейки на сніданок
Рецепти
08:10, 5 серпня
Надійне джерело

Ніжні панкейки: як приготувати панкейки на сніданок

Рецепти
Ніжні панкейки: як приготувати панкейки на сніданок

Панкейки – популярний десерт з Північної Америки. Для американців це невід'ємна частина сніданку. І в багатьох ресторанах світу ця смачна випічка вже стала  традиційною частиною меню, пише з посиланням на УНІАН 0372.ua.

Інгредієнти

Для приготування цього смачно десерту знадобиться:

  • 250 мл молока;
  • 3 ст. ложки рослинного або 40 гр. розтопленого вершкового масла, воно повинно бути остигле або трохи тепле, але не гаряче;
  • 1 яйце;
  • 4 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 1/4 ч. л. солі;
  • 170 гр борошна.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Процес приготування

Насамперед необхідно змішати в мисці молоко, яйця, масло і цукор. Можна легко збити все віночком або вилкою.

Після цього змішати борошно, сіль і розпушувач, просіяти в молочно-яєчну суміш. Розмішати так, щоб вийшла однорідна маса без грудочок.

Розігріти сковороду змащувати нічим не треба, вона повинна бути сухою.

На 1 панкейк потрібно 2 ст. л. тіста, виливаємо на сковороду і чекаємо, коли почнуть з'являтися бульбашки. Як тільки це станеться, перевертаємо панкейк.

Не потрібно чекати, коли вся поверхня млинчика покриється пухирцями, ось як тільки почали з'являтися, так і перевертаємо.

На іншій стороні панкейк печеться ще швидше, тому важливо простежити, щоб він не підгорів.

Читайте також: У ЧНУ відреставрують Мармурову залу за близько 400 тисяч доларів

Ремонт вулиці Кармелюка у Чернівцях продовжили: коли його завершать

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#панкейки #рецепти #приготування панкейків
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...