• Головна
  • Смачні шоколадні млинці до сніданку: рецепт приготування буковинкам (ФОТО)
рецепт млинців
08:11, 23 жовтня 2021 р.
Надійне джерело

Смачні шоколадні млинці до сніданку: рецепт приготування буковинкам (ФОТО)

рецепт млинців
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Шоколадні млинці - ласощі, які так люблять діти, прекрасно підходять як до традиційного сніданку, так і до святкового столу. До традиційних "млинцевих" інгредієнтів для цієї страви додається порошок какао, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Шарлотка з яблуками і сиром: ідеальний рецепт приготування

Існує багато варіантів приготування шоколадних млинців з какао: на молоці, йогурті, кефірі, воді, з додаванням приправ і з найрізноманітнішими начинками. Пропонуємо вам приготувати млинці зі смаком і ароматом шоколаду за простим й популярним рецептом.

Інгредієнти

  • цукор — 2 столових ложки;
  • молоко — 3 склянки;
  • борошно — 10 столових ложки «з гіркою»;
  • какао — 2 столових ложки;
  • яйця — 3 штуки;
  • рослинна олія — 2 столових ложки;
  • сіль — невелику кількість за смаком.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Млинчики із шоколадом мають чудовий смак як у гарячому, так і в холодному виді

Рецепт приготування:

1. Збийте яйця із цукром і сіллю за допомогою блендера, міксера або вінчика. Влийте в суміш, що вийшла, одну склянку молока й знову збийте.

2. Всипте тонким струменем молоко, що залишилося, у просіяне борошно, і знову добре все перемішайте. Залиште настоятися приблизно на 30-40 хвилин.

3. Після цього треба розділити готове для смаження тісто на частини. Третину перелийте в окрему ємність (воно знадобиться для прикрашання млинців візерунками), до частини суміші, що залишилася, додайте какао й ретельно перемішайте.

4. Вилийте на розпечену й змазану олією сковороду половину ополоника тіста з какао, рівномірно розподіливши його, і за допомогою чайної ложки намалюйте на млинці візерунки. Переверніть, щоб він обсмажився з іншої сторони. Кожну сторону потрібно обсмажувати приблизно 40-50 секунд, до появи золотавої скоринки. Завдяки своєму складу млинці із шоколадною начинкою не прилипають до сковороди, тому масло треба наливати на сковороду один раз, перед початком випікання.

5. Знявши готові млинці з вогню, згорніть їх таким чином, щоб візерунки виявилися зовні, і подавайте до стола. Млинчики із шоколадом мають чудовий смак як у гарячому, так і в холодному виді. Подавати ароматні млинці можна з розтопленим вершковим маслом, сметаною, варенням, шоколадним соусом, згущенкою, медом, будь-яким варенням або морозивом, а наповнювати можна сиром, фруктами, шоколадною пастою й іншими смачними начинками.

Читайте такожНайніжніші листкові рулети з яблуками: рецепт смачної випічки буковинкам (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шоколадні млинці #як готувати #смачний рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...