
рецепт млинців
08:11, 23 жовтня 2021 р.
Надійне джерело
Смачні шоколадні млинці до сніданку: рецепт приготування буковинкам (ФОТО)
рецепт млинців

фото з відкритих джерел
Шоколадні млинці - ласощі, які так люблять діти, прекрасно підходять як до традиційного сніданку, так і до святкового столу. До традиційних "млинцевих" інгредієнтів для цієї страви додається порошок какао, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше: Шарлотка з яблуками і сиром: ідеальний рецепт приготування
Існує багато варіантів приготування шоколадних млинців з какао: на молоці, йогурті, кефірі, воді, з додаванням приправ і з найрізноманітнішими начинками. Пропонуємо вам приготувати млинці зі смаком і ароматом шоколаду за простим й популярним рецептом.
Інгредієнти
- цукор — 2 столових ложки;
- молоко — 3 склянки;
- борошно — 10 столових ложки «з гіркою»;
- какао — 2 столових ложки;
- яйця — 3 штуки;
- рослинна олія — 2 столових ложки;
- сіль — невелику кількість за смаком.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Рецепт приготування:
1. Збийте яйця із цукром і сіллю за допомогою блендера, міксера або вінчика. Влийте в суміш, що вийшла, одну склянку молока й знову збийте.
2. Всипте тонким струменем молоко, що залишилося, у просіяне борошно, і знову добре все перемішайте. Залиште настоятися приблизно на 30-40 хвилин.
3. Після цього треба розділити готове для смаження тісто на частини. Третину перелийте в окрему ємність (воно знадобиться для прикрашання млинців візерунками), до частини суміші, що залишилася, додайте какао й ретельно перемішайте.
4. Вилийте на розпечену й змазану олією сковороду половину ополоника тіста з какао, рівномірно розподіливши його, і за допомогою чайної ложки намалюйте на млинці візерунки. Переверніть, щоб він обсмажився з іншої сторони. Кожну сторону потрібно обсмажувати приблизно 40-50 секунд, до появи золотавої скоринки. Завдяки своєму складу млинці із шоколадною начинкою не прилипають до сковороди, тому масло треба наливати на сковороду один раз, перед початком випікання.
5. Знявши готові млинці з вогню, згорніть їх таким чином, щоб візерунки виявилися зовні, і подавайте до стола. Млинчики із шоколадом мають чудовий смак як у гарячому, так і в холодному виді. Подавати ароматні млинці можна з розтопленим вершковим маслом, сметаною, варенням, шоколадним соусом, згущенкою, медом, будь-яким варенням або морозивом, а наповнювати можна сиром, фруктами, шоколадною пастою й іншими смачними начинками.
Читайте також: Найніжніші листкові рулети з яблуками: рецепт смачної випічки буковинкам (ФОТО)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
21:08
Вчора
19:43
Вчора
14:31
Вчора
11:39
Вчора
09:42
Вчора
19:19
2 травня
18:06
2 травня
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
17:33, 24 квітня
07:58, 24 квітня
13:28, 23 квітня
live comments feed...
Коментарі