• Головна
  • Як правильно смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди: проста порада
Поради
13:34, 12 січня
Надійне джерело

Як правильно смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди: проста порада

Поради
Як правильно смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковороди: проста порада

Картопля під час смаження часто прилипає до сковорідки та втрачає свою цілісність. Щоб страва не підгоріла і вийшла максимально ідеальною, пропонуємо скористатися однією простою порадою, пише 0372.ua.

Нагадуємо: 5 вагомих причин пити чай з корицею якомога частіше

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Досвідчені господині рекомендують перед тим, як налити олію на сковороду для смаження картоплі, присипати її поверхню сіллю. Через кілька секунд сіль вбере зайву вологу і смажена картопля вийде хрусткою і не підгорятиме. Найголовніше - олія не буде бризкати в різні боки, коли ви помішуватимете картоплю.

Ще одна корисна порада - попередньо перед жаркою очищену та нарізану картоплю потрібно замочити у воді, щоб вона випустила у воду зайвий крохмаль. Тоді при смаженні картопля не перетворюватиметься на пюре і не розлазиться по сковороді. Вимочену картоплю перед приготуванням потрібно добре промокнути з усіх боків паперовим рушником, і лише потім класти на сковороду.

Якщо залишити маленький вогонь і накрити при смаженні картоплі сковороду кришкою, тоді картопля вийде тушкованою. Але якщо ви хочете золотисту скоринку, то залишайте сковороду відкритою і збільшіть вогонь, часто помішуючи картоплю. Спеції та зелень потрібно додавати наприкінці приготування.

Читайте також: Чому опухають очі і як із цим боротися, розповіла офтальмолог

Лікарі розповіли, як зняти напругу очей при роботі за комп’ютером

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Корисні поради #кулінарія #смажена картопля #приготувати картоплю
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...