• Головна
  • Трикутні сирники до сніданку: рецепт, що здивує буковинок своєю простотою (ФОТО)
рецепти
08:11, 28 січня
Надійне джерело

Трикутні сирники до сніданку: рецепт, що здивує буковинок своєю простотою (ФОТО)

рецепти
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Безсумнівно, що у кожної господині є власний рецепт сирників. Проте рецепт трикутних сирничків точно не залишить байдужим нікого, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше: Лайфхак, який допоможе зробити курку соковитою: знадобиться вершкове масло

Такі сирники виходять дуже смачними та ситними. Це прекрасний варіант до сніданку для всієї родини. Готуються вони дуже просто, швидко і без клопоту.

Інгредієнти:

  • сир - 300 г;
  • пшеничне борошно - 180 г;
  • яйце - 1 шт.;
  • цукор - 100-110 г;
  • сода - 1 ч. л.;
  • олія для смаження сирників;
  • пудра для присипки, варення, мед і т. п.

Процес приготування трикутних сирників:

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

1. У глибоку миску висипаємо сир. Найкраще використовувати домашній, але можна і магазинний. Розминаємо його. Висипаємо приблизно 100 г цукру. Вбиваємо одне яйце. Продовжуємо перемішувати всі інгредієнти у мисці. Стараємось все перемішати до однорідної маси.

2. У миску всипаємо приблизно 200 г пшеничного борошна. Також додаємо 1 ч. л. соди. Замість соди можна використовувати і розпушувач для тіста. Перемішуємо вміст миски.

3. Замішуємо тісто. Найкраще це робити руками. Тісто повинно вийти м’яким і трохи липнути до рук. Регулюйте кількість борошна вже самі, адже все залежить від вологості сиру та розміру яйця. Тісто розрізаємо на дві рівні частини.

4. З кожного шматочка тіста розкатуємо ковбаски діаметром приблизно 2 см. Щоб тісто не липнуло, робочу поверхню притрушуємо борошном і продовжуємо катати ковбаску.

5. Розрізаємо тісто на шматочки і формуємо трикутники. Дошку трохи притрушуємо борошном і викладаємо на неї підготовлені трикутнички.

6. На добре розігріту сковороду наливаємо олію. Викладаємо сирники, залишивши між ними трохи простору, щоб при смаженні вони не злипалися. Смажити потрібно на невеликому вогні, щоб вони встигли приготуватися всередині. Обсмажуємо зі всіх сторін до приємного золотистого кольору.

7. Готові трикутні сирники знімаємо зі сковороди. За бажанням присипаємо їх цукровою пудрою. До столу подаємо з варенням, сметаною чи медом.

Смачного!

Читайте такожЯк приготувати домашню піцу з листкового тіста: рецепт буковинкам (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#трикутні сирники #рецепт #сніданок випічка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...