• Головна
  • Як приготувати варення із соснових шишок, інгредієнти в пропорції
Народна медецина
09:10, 5 червня 2022 р.
Надійне джерело

Як приготувати варення із соснових шишок, інгредієнти в пропорції

Народна медецина
Як приготувати варення із соснових шишок, інгредієнти в пропорції

Варення з шишок сосни - мало того, що екзотика на нашому столі, так ще і прекрасна підтримка в зимовий час для імунної системи, чудовий противірусний засіб, захисник від застуди та грипу, ліки для верхніх дихальних шляхів, відхаркувальний засіб.

Також варення з шишок приносить користь при хворобах травної системи, оскільки воно підсилює секрецію шлунка, усуває застій жовчі, надає сечогінний ефект, має тонізуючі властивості.

Подавши на стіл до чаю вазочку з варенням із шишок, будьте готові отримати здивовані відгуки друзів, ну, а діти від нього просто в захваті! Вигляд воно має і правда оригінальний і незвичний.

Варення з соснових шишок - інгредієнти в пропорції:

  • 1 кг соснових шишок,
  • 1 кг цукру,
  • 1 л води.

Варення з соснових шишок - рецепт приготування:

  1. Молоді соснові шишки перебери, очисти від сміття і помий. Замочи шишки на 12 годин у холодній воді так, щоб вона їх покривала.
  2. Потім хвойну воду злий, додай у неї цукор і звари сироп.
  3. Поклади в сироп шишки, доведи до кипіння і вари протягом 5 хвилин, знімаючи піну.
  4. Потім зніми варення з шишок і залиш до повного охолодження - на 12 годин або на добу. Повтори варіння ще тричі.
  5. В результаті ти отримаєш темне варення із соснових шишок з характерним хвойним ароматом. Розлий його по підготовлених стерилізованих банках, закрий кришками і зберігай у прохолодному темному місці.

Читайте також:Естонія, Латвія та Литва відмовилась від російської електроенергії

Долар дешевшає: актуальні курси валют на 3 червня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#народна медецина #шишки #сосна #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...