• Головна
  • Чернівецький ресторан реалізовує продукти, які не пройшли лабораторний контроль на предмет якості
11:35, 5 вересня 2014 р.

Чернівецький ресторан реалізовує продукти, які не пройшли лабораторний контроль на предмет якості

Виявилось, що не всі чернівецькі ресторани дотримуються санітарних вимог, прописаних в ЗУ «Про якість та безпеку харчових продуктів». Заклад громадського харчування просто забов'язаний перевіряти документи та сертифікати на їжу, яку отримують та готують для відвідувачів.

Проте виявилось, що людина «звулиці» може спокійно прийти і продати ресторану харчі без будь-яких довідок, що свідчать про якість та свіжість товару – зате за нижчу ціну, ніж у постачальників.

Саме так зробив і 25-річний чернівчанин. Парубок під час рибалки спіймав 28-кілограмового сома, якого пропонував всім друзям та знайомим, проте ніхто не схотів купляти рибину.

«Мені порадили продати рибу в ресторан, що я, в принципі, і зробив. Проте я не буду розголошувати назву закладу – не хочу мати неприємностей», – розповідає чернівчанин Ігор.

Хлопець успішно збув товар та отримав 28 гривень за кожен кілограм риби. Про яку безпеку для здоров'я клієнтів та відвідувачів можна говорити, якщо ресторан приймає та реалізовує продукти, які не пройшли лабораторний контрорль на предмет якості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#риба #ресторан #якість
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...