- молоко - 1л;
- яйця - 4шт.;
- борошно - 250 г;
- цукор - 2ст.л;
- сіль - дрібка;
- рослинна олія - 50мл.
Як приготувати тісто для млинців - базовий рецепт
1. В молоко додаємо сіль, цукор, яйця і рослинну олію.
2. Збиваємо до однорідної маси.
3. Потім частинами, поступово додаємо борошно і збиваємо до отримання потрібної густоти.
"Млинці з броколі"
Складові:
- готове тісто для млинців;
- 200 г броколі (звареної на парі);
- 20 г цедри апельсина;
- 2 ст.л. овочевого бульйону;
- 0.5 ст.л. цукру
Як приготувати млинці з броколі:
1. Відварену броколі подрібнюємо в блендері з овочевим бульйоном до стану пюре.
2. Для смаку і аромату додаємо цукор і цедру апельсина.
3. Додаємо отриману суміш в тісто для млинців.
"Ягідні млинці"
Складові:
- готове тісто для млинців;
- 200 г заморожених ягід;
- 1 паличка кориці;
- 3 гвоздики;
- половина груші;
- 2 ст.л. цукру;
- 1 ст.л. соку буряка
Як приготувати ягідні млинці
1. Ягоди розморозити і відварити у воді з корицею, цукром і гвоздикою.
2. Додаємо до ягід грушу і варимо ще 5 хвилин.
3. Прибираємо грушу і спеції, ягоди перетираємо через сито.
4. Додаємо в готове тісто ягідний сироп і буряковий сік. Доводимо тісто до потрібної консистенції.
"Печінкові млинці"
Складові:
- готове тісто для млинців;
- 250 г курячої печінки (вимоченої в молоці);
- 1 яблуко;
- 0.5 ст.л. цукру;
- 0.25 ст.л. меленого імбиру.
Як приготувати млинці з печінкою
1. Печінку разом з яблуками подрібнюємо блендером.
2. Додаємо імбир і трохи цукру. Добре перемішуємо.
3. Отриману суміш змішуємо з тістом для млинців.
Готувати - це просто! Смачного!
Нагадаємо, що раніше ми публікували рецепт повітряних трикутничків до сніданку. Прочитати про це можна ТУТ.