Шоколадний і вологий торт — випічка, яка стане фаворитом буковинок

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного тортика, який сподобається багатьом. Рекомендуємо спробувати в період карантину, коли багато часу проводимо вдома.

Десерт виходить ніжним, повітряним, ароматним і шоколадним. Ним ви з легкістю розбавите свої як повсякденні, так і святкові чаювання, інформує Ukr.Media.

Потрібні інгредієнти:

  • 300 г борошна
  • 4 столові ложки какао
  • 1 чайна ложка соди
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 200 грамів цукру
  • 50 мл рослинної олії
  • половина пакетика ванільного цукру
  • щіпка солі
  • 200 мл води
  • половина чайної ложки розчинної кави

Починаємо процес:

  1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо борошно, соду, сіль і какао. Добре перемішуємо.
  2. Тепер беремо іншу ємність і об'єднуємо в ній рослинну олію, цукровий пісок, розчинну каву, сік лимона і воду. Використовуючи міксер, збиваємо все до повного розчинення цукру.
  3. Після чого підготовлену рідку суміш відправляємо до сухої і добре перемішуємо з допомогою міксера.
  4. За бажанням ви можете замінити какао на темний шоколад. Для цього треба буде його розтопити на водяній бані і відправити в готове тісто.
  5. Беремо форму для випічки змащуємо її маслом. Після чого трохи присипаємо борошном або манною крупою. Відправляємо сюди підготовлене тісто і розрівнюємо його.
  6. Після чого ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 40-45 хвилин.
  7. Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий пиріг і охолоджуємо його. Потім можете прошарувати улюбленим кремом або просто присипати тертим шоколадом.

Приємного апетиту!

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт пісних капустяних котлет. Прочитати про це можна ТУТ.

Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!

Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - FacebookInstagram та Telegram.