Саме час заготовляти на зиму побільше смачних і соковитих овочів. Тому рецепт смажених баклажанів буде якраз доречним, пише 0372.ua.
Якщо ви любите гострий смак, то рецепт баклажанів з часником, чилі і болгарським перцем, саме для вас. Все максимально просто і божественно смачно. Головне закрити якомога більше банок.
Смажені баклажани на зиму: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- баклажан - 1 кг
- чилі - 1-2 шт
- часник - 1 головка
- болгарський перець - 1 шт
- оцет - 6 ст. л
- вода - 100 мл
- соняшникова олія - 100-150 мл
- сіль - 2 ч.л.
Дана порція розрахована на 2 півлітрові баночки.
Нагадаємо, що ми писали раніше: Маринуємо помідори на зиму: ТОП-3 найкращих рецептів для буковинців
Спосіб приготування:
1. Баклажани (1 кг) вибирайте невеликого розміру і приблизно однакові, щоб поміщалися в банку для консервації. Наріжте їх кільцями товщиною 1 см і посипте підготовлені баклажани сіллю, щоб баклажани трохи пустили сік. Залиште на 10-15 хвилин.