• Головна
  • Маринуємо помідори на зиму: ТОП-3 найкращих рецептів для буковинців
Рецепти
10:06, 31 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Маринуємо помідори на зиму: ТОП-3 найкращих рецептів для буковинців

Рецепти
Консервування помідорів (фото ілюстративне з відкритих джерел)

Консервування помідорів (фото ілюстративне з відкритих джерел)

Сьогодні ми розповімо про: смачні і водночас прості  рецепти консервування помідорів, які дозволить вам повнити ваш запас на зиму.  

Гострі зелені помідори - прекрасна закуска і №1 на столі у всіх чоловіків.

Помідори мариновані половинками - солодкі та ніжні. Звичайні мариновані помідори. Гострі зелені помідори.

Надрізати зелені помідори зі сторони плодоніжки на 4 частини, не дорізаючи до кінця. У розрізи покласти шматочки часнику та гострого червоного перцю чілі. На дно банки покласти суцвіття кропу та зелень петрушки, зверху акуратно викласти помідори. Залити маринадом та стерилізувати 10хв від початку кипіння, закрити металевими кришками. Банки перевернути догори дном та вкрити покривалом, залишити до повного охолодження.

Для маринаду на 3 літрових банки з помідорами: 1,6 літри води 100 мл оцту 150 г цукру 1,5 ст.л. солі без гірки Маринад довести до кипіння, трохи охолодити, а вже потім залити ним помідори.

Помідори мариновані половинками

Помідори мариновані половинками

Помідори мариновані половинками

Приготувати 10 літрових банок. На дно кожної покласти суцвіття кропу, перець чорний та духм'яний горошком, зубчики часнику, кілька кружалець звичайної білої цибулі, 2 ст.л. олії. Зверху викласти порізані на половинки помідори. Залити маринадом і стерилізувати 20 хв від моменту кипіння, закрити металевими кришками. Банки перевернути догори дном та вкрити покривалом, залишити до повного охолодження.

Для маринаду на 10 літрових банок з помідорами: 3,5 літри води 400 мл оцту 400 г цукру 3 ст.л. солі кам'яної Маринад довести до кипіння, охолодити, а вже потім залити ним помідори.

Мариновані помідори

На дно банки покласти суцвіття кропу, гілочки петрушки, перець чорний та духм'яний горошком, зубчики часнику, шматочки гострого перцю чілі. Зверху викласти помідори. Залити маринадом і стерилізувати 7 хв. від моменту кипіння. Закрити металевими кришками. Банки перевернути догори дном та вкрити покривалом, залишити до повного охолодження.

Помідори на зиму як малосольні з аспірином (без стерилізації)

Помідори на зиму як малосольні з аспірином (без стерилізації)

Для маринаду: 3 літри води 120 г солі 160 г цукру 160 мл оцту Маринад довести до кипіння, трохи охолодити, а вже потім залити ним помідори.

Надіємось вам сподобалась наша підбірка простих рецептів консервування помідорів, а якщо ви знаєте кращі, діліться з нами своїми рецептами. Чекаємо ваших листів на пошту [email protected].

Сайт 0372.ua бажає вам смачного!

Читайте також: Ідеї для сендвічів, які можна взяти із собою на роботу чи пікнік

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#косерви #консервовані помідори
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...