21:22
Вчора
фото ілюстративне
Коли часу не багато, але хочеться, щоб сніданок був поживний та смачний, приготуйте оладки. Цю страву обов'язково оцінять і дорослі, і діти, особливо перед складним навчальним процесом, пише 0372.ua.
1. Великі яблука без шкірки натираємо на крупній тертці.
2. Додаємо яйця, цукор, ванільний цукор і соду. Все перемішуємо.
3. Поступово додаємо борошно – тісто має вийде консистенції густої сметани.
4. На розпечену сковороду, змащену олією, викладаємо оладки і смажимо до рум’яної на середньому вогні з обох сторін.
Яблучні оладки готові! Подаємо десерт зі сметаною або медом.
Читайте також:Сливовий пиріг: простий покроковий рецепт буковинським господиням
Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам
Коментарі