• Головна
  • Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам
фото
08:20, 30 липня 2020 р.
Надійне джерело

Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам

фото
Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам

Влітку є так багато фруктів, проте десерти з персиками можна вважати одними з найкращих сезонних ласощів. Персики легко поєднуються із іншими фруктами, ваніллю, сиром, а також підходять для різноманітного тіста. Тому випічка з ними - легка, запашна, корисна та смачна. 

Пропонуємо вам три прості рецепти десертів з персиками, які неодмінно сподобаються діткам, та й дорослим теж!

Мус з персиками

Ніжний і повітряний персиковий десерт. Припаде до смаку маленьким і великим ласунам.

Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам, фото-1

Інгредієнти:

  • Персики – 5 шт
  • Вершки – 400 мл
  • Цукор – 100 г
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Желатин – 25 г

Як готувати:

  1. Персики очистити від шкірки і видалити кісточки. 4 персики нарізати невеликими шматочками. Збити в блендері разом з цукром. Отриману масу протерти через сито. Додати лимонний сік і перемішати.
  2. Відкласти третину пюре в каструльку і всипати желатин. Підігріти на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Помішувати. Потрібно, щоб желатин розчинився. Отриману масу з’єднати з рештою пюре. Охолодити до кімнатної температури, а потім поставити в холодильник. Дістати, коли в пюре почнуть утворюватися маленькі грудочки, і перемішати.
  3. Вершки збити до твердих піків. Акуратно ввести в персикове пюре і знову збити.
  4. На дно формочок або келихів покласти кілька шматочків свіжого персика, викласти мус. Подавати охолодженим.

Чізкейк з персиками

Десерти без випічки особливо підійдуть для приготування разом з дітьми. Чізкейк з персиками – один з таких рецептів.

Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам, фото-2

Інгредієнти:

  • Персики – 5 шт
  • Персиковое желе – 1 упаковка
  • Вершки – 200 мл
  • Цукор – 100 г
  • Творог – 400 г
  • Крихта пісочного печива – 2 склянки
  • Вершкове масло – 50 г

Як готувати:

1. Крихту пісочного печива розтерти з розм’якшеним вершковим маслом. Додати 25 г цукру і перемішати. Викласти на дно форми і відправити в холодильник.

2. Вершки збити з цукром, що залишився. Творог перемішати з цукром. Желе розчинити в гарячій воді (води взяти в 2 рази менше, ніж в інструкції). Додати в сирну масу і перемішати. 2 персика дрібно порізати і додати в сирну масу. Акуратно ввести збиті вершки.

3. Перелити начинку в основу пирога і відправити в холодильник на кілька годин.

4. Перед подачею прикрасити скибочками свіжих персиків.

Сирний пиріг з персиками

Консервовані персики легко замінюються свіжими. А ще можна використовувати не половинки плодів, а невеликі шматочки.

Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам, фото-3

Інгредієнти:

  • Персики консервовані – 500 г
  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 100 г
  • Борошно – 100 г
  • Творог – 400 г
  • Сметана – 200 г
  • Масло вершкове – 100 г
  • Розпушувач – 0,5 пакетика
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сік половини лимона
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Кориця – 0,5 ч. Л.

 Як готувати:

  1. Вершкове масло розтерти з цукром. Додати одне яйце і добре перемішати. Поступово всипати борошно і розпушувач. Замісити тісто. Викласти його в форму для запікання так, щоб утворилися бортики для начинки. Відправити в холодильник.
  2. Змішати сир, два яйця, сметану, цукор, ванільний цукор, корицю, крохмаль і сік половини лимона. Збити міксером (або блендером).
  3. Вилити начинку в охолоджену основу, а зверху викласти половинки персиків.
  4. Випікати при температурі 180 градусів одну годину. Подавати охолодженим.
Якщо ви стали свідком надзвичайної події – пишіть про це нам!

Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах – FacebookInstagram та Telegram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#десерти з персиками #рецепт
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...