
фото
08:20, 30 липня 2020 р.
Надійне джерело
Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам
фото

Влітку є так багато фруктів, проте десерти з персиками можна вважати одними з найкращих сезонних ласощів. Персики легко поєднуються із іншими фруктами, ваніллю, сиром, а також підходять для різноманітного тіста. Тому випічка з ними - легка, запашна, корисна та смачна.
Пропонуємо вам три прості рецепти десертів з персиками, які неодмінно сподобаються діткам, та й дорослим теж!
Мус з персиками
Ніжний і повітряний персиковий десерт. Припаде до смаку маленьким і великим ласунам.

Інгредієнти:
- Персики – 5 шт
- Вершки – 400 мл
- Цукор – 100 г
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Желатин – 25 г
Як готувати:
- Персики очистити від шкірки і видалити кісточки. 4 персики нарізати невеликими шматочками. Збити в блендері разом з цукром. Отриману масу протерти через сито. Додати лимонний сік і перемішати.
- Відкласти третину пюре в каструльку і всипати желатин. Підігріти на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Помішувати. Потрібно, щоб желатин розчинився. Отриману масу з’єднати з рештою пюре. Охолодити до кімнатної температури, а потім поставити в холодильник. Дістати, коли в пюре почнуть утворюватися маленькі грудочки, і перемішати.
- Вершки збити до твердих піків. Акуратно ввести в персикове пюре і знову збити.
- На дно формочок або келихів покласти кілька шматочків свіжого персика, викласти мус. Подавати охолодженим.
Чізкейк з персиками
Десерти без випічки особливо підійдуть для приготування разом з дітьми. Чізкейк з персиками – один з таких рецептів.

Інгредієнти:
- Персики – 5 шт
- Персиковое желе – 1 упаковка
- Вершки – 200 мл
- Цукор – 100 г
- Творог – 400 г
- Крихта пісочного печива – 2 склянки
- Вершкове масло – 50 г
Як готувати:
1. Крихту пісочного печива розтерти з розм’якшеним вершковим маслом. Додати 25 г цукру і перемішати. Викласти на дно форми і відправити в холодильник.
2. Вершки збити з цукром, що залишився. Творог перемішати з цукром. Желе розчинити в гарячій воді (води взяти в 2 рази менше, ніж в інструкції). Додати в сирну масу і перемішати. 2 персика дрібно порізати і додати в сирну масу. Акуратно ввести збиті вершки.
3. Перелити начинку в основу пирога і відправити в холодильник на кілька годин.
4. Перед подачею прикрасити скибочками свіжих персиків.
Сирний пиріг з персиками
Консервовані персики легко замінюються свіжими. А ще можна використовувати не половинки плодів, а невеликі шматочки.

Інгредієнти:
- Персики консервовані – 500 г
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 100 г
- Борошно – 100 г
- Творог – 400 г
- Сметана – 200 г
- Масло вершкове – 100 г
- Розпушувач – 0,5 пакетика
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Сік половини лимона
- Крохмаль – 2 ст. л.
- Кориця – 0,5 ч. Л.
Як готувати:
- Вершкове масло розтерти з цукром. Додати одне яйце і добре перемішати. Поступово всипати борошно і розпушувач. Замісити тісто. Викласти його в форму для запікання так, щоб утворилися бортики для начинки. Відправити в холодильник.
- Змішати сир, два яйця, сметану, цукор, ванільний цукор, корицю, крохмаль і сік половини лимона. Збити міксером (або блендером).
- Вилити начинку в охолоджену основу, а зверху викласти половинки персиків.
- Випікати при температурі 180 градусів одну годину. Подавати охолодженим.
Якщо ви стали свідком надзвичайної події – пишіть про це нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах – Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
09:21
20:18
Вчора
Спецтема
Оголошення
17:33, 24 квітня
16:55, Вчора
54
live comments feed...
Коментарі