Крок-мадам - рецепт сендвіча, що вас здивує

фото з відкритих джерел

Крок-мадам - це відомий млинцевий сендвіч. Його подають із яєчнею. Ця страва якнайкраще смакуватиме до сніданку, пише 0372.ua.

Крок-мадам: покроковий рецепт

Нагадаємо, ми публікували раніше: Сніданок по-італійськи за 10 хв: готуємо неймовірну фріттату

Інгредієнти:

  • млинці пшеничні - 2 шт;
  • шинка - 4 шматочки
  • моцарелла - 200 г;
  • сметана - 50 г;
  • часник гранульований - 1 ч.л.;
  • гірчиця діжонська - 2 ч.л.;
  • яйця - 2 шт;
  • масло вершкове - за смаком;
  • сіль - за смаком;
  • зелень - за смаком.

Як приготувати сендвіч Крок-мадам

1. Сметану з’єднуємо з гірчицею і часником. Добре перемішуємо.

2. Сир натираємо на крупній тертці.

3. Одну половину млинця змащуємо сметанним соусом, посипаємо тертим сиром, викладаємо шматочки шинки, додаємо ще сир і накриваємо другою частиною млинця.

4. Викладаємо млинці на деко і відправляємо в розігріту до 250 ° С духовку. Залишаємо млинці у духовці до тих пір, поки сир не розплавиться. У цей час підсмажуємо на вершковому маслі яйця.

5. Готовий сендвіч подаємо разом із яєчнею.

Читайте такожПальчики оближеш: готуємо курячий рулет із чорносливом та мандарино

Ледачі пельмені: коли швидко, оригінально та неймовірно смачно