Цей салат стане ідеальною закускою до святкового столу, попри те ним можна дивувати родину і у будні, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше, що Гарячий шоколад до сніданку: рецепт домашньої смакоти
У ньому є і м'ясо, для соковитості огірочок, а для пікантності - швейцарський сир, інформує Ukr.Media.
Салат "Швейцарський": покроковий рецепт
Інгредієнти:
- 200 грамів швейцарського сиру
- 250 грамів курячого філе
- 100 грамів огірків
- 400 грамів печериць
- 120 грамів цибулі
- кропу
- майонез
Починаємо приготування:
1. Печериці нарізаємо шматочками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо до повного випаровування вологи, потім додаємо рослинну олію, сіль і перець за смаком.
2. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до грибів в той момент, коли їх солимо. Все перемішуємо і обсмажуємо до готовності.
3. Готові гриби з цибулею перекладаємо на паперовий рушник.
4. Огірки нарізаємо тонкими брусочками.
5. Куряче філе, заздалегідь відварене і охолоджене в бульйоні, нарізаємо невеликими шматочками.
6. Сир натираємо на крупній тертці. Подрібнюємо кріп.
7. Збираємо салат. Беремо креманки і на дно викладаємо куряче філе. Змащуємо майонезом і викладаємо шар з огірка. Його також змащуємо майонезом і викладаємо шар з грибів. Робимо майонезну сіточку і викладаємо останній шар з сиру. У центрі на сир відціджують трохи майонезу і посипають кропом.
8. Салат ставимо в холодильник на 2-3 години, а потім подаємо до столу.
Смачного!
Читайте також: Рецепт різдвяної казки: готуємо імбирні пряники
Смачний салат «Нерозлучна парочка» — готується за лічені хвилини