• Головна
  • Салат "Швейцарський": коли страва дивує та смакує одночасно
рецепти
08:08, 23 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Салат "Швейцарський": коли страва дивує та смакує одночасно

рецепти
Салат "Швейцарський": коли страва дивує та смакує одночасно

Цей салат стане ідеальною закускою до святкового столу, попри те ним можна дивувати родину і у будні, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що Гарячий шоколад до сніданку: рецепт домашньої смакоти

У ньому є і м'ясо, для соковитості огірочок, а для пікантності - швейцарський сир, інформує Ukr.Media.

Салат "Швейцарський": покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • 200 грамів швейцарського сиру
  • 250 грамів курячого філе
  • 100 грамів огірків
  • 400 грамів печериць
  • 120 грамів цибулі
  • кропу
  • майонез

Починаємо приготування:

1. Печериці нарізаємо шматочками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо до повного випаровування вологи, потім додаємо рослинну олію, сіль і перець за смаком.

2. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до грибів в той момент, коли їх солимо. Все перемішуємо і обсмажуємо до готовності.

3. Готові гриби з цибулею перекладаємо на паперовий рушник.

4. Огірки нарізаємо тонкими брусочками.

5. Куряче філе, заздалегідь відварене і охолоджене в бульйоні, нарізаємо невеликими шматочками.

6. Сир натираємо на крупній тертці. Подрібнюємо кріп.

7. Збираємо салат. Беремо креманки і на дно викладаємо куряче філе. Змащуємо майонезом і викладаємо шар з огірка. Його також змащуємо майонезом і викладаємо шар з грибів. Робимо майонезну сіточку і викладаємо останній шар з сиру. У центрі на сир відціджують трохи майонезу і посипають кропом.

8. Салат ставимо в холодильник на 2-3 години, а потім подаємо до столу.

Смачного!

Читайте такожРецепт різдвяної казки: готуємо імбирні пряники

Смачний салат «Нерозлучна парочка» — готується за лічені хвилини

#рецепти #салат #свято
Оголошення
live comments feed...