Смачний сніданок: готуємо омлет з томатами і базиліком за рецептом відомого кухаря

омлет з томатами і базиліком / фото з профілю Клопотенко

Сніданок може бути поживним, смачним і легким у приготуванні водночас. На практиці це доводить відомий український ресторатор Євген Клопотенко, який поділився з читачами простим рецептом омлету з томатами та базиліком, пише 0372.ua

Нагадуємо, ми писали раніше про Рецепти смачних сирників до сніданку

Омлет з томатами та базиліком – легкий та корисний сніданок, який сподобається усім. Для того, щоб омлет був ніжним найкраще використовувати вершкове масло, розповідає на своїй інстаграм-сторінці Євген Клопотенко. 

Інгредієнти:

– 2 яйця;

– 3-4 томати чері (один середній томат);

– 3-4 гілочки базиліку (або сухий);
– 1 столова ложка вершкового масла 82%;

– сіль, перець.

1. Для приготування омлету помийте, розріжте томати чері на 4 частини або звичайні томати, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.

2. На пательні з вершковим маслом обсмажте томати – 1-2 хвилини.

3. У мисці збийте яйця, додайте сіль, перець, викладіть на томати, готуйте на маленькому вогні 3 хвилини.

4. Помийте, подрібніть базилік, викладіть на омлет. Акуратно складіть омлет навпіл за допомогою лопатки. Викладіть на тарілку.

Смачного!

Читайте такожПечиво, що дивує ніжним смаком та легкістю приготування: рецепт буковинським господиням

Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу