Випічка з додаванням шоколаду завжди смакує по-особливому. Для справжніх ласунів пропонуємо легкий рецепт шоколадного брауні, який просто готується і має неперевершений смак, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше: Ідеальне поєднання: як буковинкам приготувати пиріг з грушами та горіхами
Інгредієнти:
- 200 грамів чорного шоколаду;
- 200 грамів вершкового масла;
- 170 грамів коричневого цукру;
- 5 грамів морської солі;
- 3 сирих курячих яйця;
- 70 грамів борошна;
- 35 грамів какао;
- 100 грамів білого шоколаду;
- 100 – 150 грамів підсмажених горіхів.
Приготування:
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
1. На водяній бані розтопіть чорний шоколад та вершкове масло. Обов'язково помішуйте ложкою шоколадну масу, щоб вона не згорнулася.
2. Яйця розітріть з цукром та влийте шоколадну масу.
3. Перемішайте масу та додайте через сито борошно, какао і сіль.
4. Дрібно наріжте горішки та білий шоколад і висипте все в тісто для брауні. Щоб шоколад залишився шматочками – швидко перемішайте тісто.
5. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте брауні 15 хвилин. Особливістю цього десерту є "жива" серединка, хрумка скоринка. Дайте охолонути випічці та подавайте її до столу.
Смачного!
Читайте також: Феєричні млинці з сиром: рецепт смачного сніданку буковинкам (ФОТО)