• Головна
  • Ідеальне поєднання: як буковинкам приготувати пиріг з грушами та горіхами
рецепти
08:11, 28 грудня 2021 р.
Надійне джерело

Ідеальне поєднання: як буковинкам приготувати пиріг з грушами та горіхами

рецепти
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Груша та горіхи – таке ж класичне та ідеальне поєднання, як чорне та червоне. У зимовому пирозі вони дозволяють один одному стати ще яскравішими, з посиалнням на zaxid.net пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Феєричні млинці з сиром: рецепт смачного сніданку буковинкам (ФОТО)

Пиріг з грушами та горіхами: покрокова інструкція

Інгредієнти:

  • груші - 3 шт.,
  • горіхи (волоські, фундук, мигдаль, або суміш) - 200 гр.
  • масло - 200 гр.
  • молоко - 150 мл.
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 4 ст.л.
  • цукор - 4 ст.л.
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • сіль

Приготування:

1. 75 гр. масла, цукор, груші (порізані кубиками) покласти у сковороду та закарамелізувати (5-7 хв тушкувати на маленькому вогні, помішуючи).

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

2. Відокремити білки від жовтків. Білки збити у густу піну. Жовтки, борошно, розпушувач та сіль збити. Додати м'яке масло, потовчені горіхи та молоко. Все перемішати та з'єднати зі збитими білками.

3. На дно форми викласти груші та залити тістом. Випікати в духовці 30-35 хв. при температурі 180°C.

4. Після випічки, дістати форму і покласти зверху тарілку та все разом перевернути. Груші опиняться вгорі, а тісто внизу.

Читайте такожЯк приготувати арабський манник: рецепт ароматного десерту буковинкам (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пиріг з грушами і горіхами #рецепт випічка #як приготувати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...