Як приготувати гречку, яка сподобається усім: рецепт каші по-новому

Гречка має досить багато переваг і є надзвичайно смачним гарніром. Якщо звичайна варена крупа вже неабияк вам приїлась, то її з легкістю можна приготувати по-новому, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Лайфхак, який допоможе зробити курку соковитою: знадобиться вершкове масло

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Гречка по-купецьки – це давно відомий усім рецепт. Страва відмінно рятує ситуацію, коли потрібно швидко та смачно приготувати щось на обід чи вечерю. Небанальне та водночас незавичайне поєднання фаршу та гречаної крупи робить страву по-справжньому особливою та смачною – сподобається усім без винятку.

Інгредієнти:

  • гречана крупа
  • фарш – 500 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • томатна паста – 1 ч. л.
  • сіль, перець, хмелі-сунелі, паприка
  • вершкове масло та рослинна олія

1. Обсмажити фарш із цибулею та морквою.
2. Додати томатну пасту, очищені помідори та спеції.
3. Промити та додати гречку. Обсмажувати декілька хвилин.
4. Залити окропом, закрити кришкою та готувати до готовності – приблизно 10-15 хвилин.

У кінці за бажанням можна додати зелень та часник.

Читайте також: Дієтичне вівсяне печиво - найкращий рецепт приготування смаколика

Чізбургер з яєчнею: як буковинкам приготувати ситний сніданок для всієї родини (ФОТО)